Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB …

BB …

Evo, sem ob eni od prejsnjetedenskih debat rekla, da bom pogledala tale nas veliki BB. In sem zdaj ene 15 minut gledala.

Zdaj mi pa nekaj ni jasno. V cem je stos, da gledas neke neznane ljudi, kaj kuhajo, kako se tusirajo, kako opravljajo… in vse se dohaja v enem prostoru (ok, vecih, pa vseeno enem).
Meni je prav hecno. To je tako, kot so v nekaterih blokih imeli kamero v vhodu in si potem lahko na TV gledal kdo prihaja in kdo odhaja in kaj se dogaja v vhodu – eni so to res gledali.

Tako, punce, ki uzivate ob BB in podobnih sovih, uzivajte se naprej, jaz pa tega ne bom spremljala.

(zdaj grem pa ze 150. danes pogledat, kaj je v hladilniku. Mogoce je pa zdaj kaj novega :-))) )

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Predvsem se v hladilniku najde kaj bolj zanimivega, če je dobro je pa še bolje:)))

Meni je to zanimivo. Samo na koncu nisem razumela Jasmino koga ona tako sovraži, da ga ne prenese, ne prenese kako diha, ko je itd.
Ali katera ve za Jasmino (romkinjo)koga oz. kdo je ta moški, ki jo tako zelo moti, ki ji gre na živce?
lp,

mislim , da jo Miha tako moti . LP

miha

Itak da je brez zveze. A tisti, ki včasih malo poškilimo BB, tudi nismo kar a priori kreteni. In ne pustim, da me nekdo, ki ne ve nič o meni, pokroviteljsko ocenjuje.

Ja, danes je bil meni kar smešno, ko so vsi zabodeno gledali tista drva…

Zdajle grem pa itak brat svojega Philipa Rotha.

lp

Kaj menite kdo bo moral iti ven?
Jaz mislim, da Miha? Pa ve?
lp,

Ne vem no, ali sem glupa, staromodna, skrivnostna ne vem no, samo jaz ne bi vse o sebi tako razlagala kot počne Veronika. Zakaj vesoljna Slovenija mora vedeti, da je ona splavila in, da so verjetno bila dvojčka in bla bla……… Lahko me skurcate (po domače povedano), če narobe razmišljam…
lp,

Kje sem ze rekla, da so tisti, ki to gledajo kreteni?

Meni ne potegne. Ce pa kdo uziva v tem, naj uziva. Glede na to, da se resnicnostni sovi kar vrstijo na nasi TV, imajo ocitno veliko gledanost. In en gledalec manj (jaz) jim nic ne pomeni.

(v mojem hladilniku tudi 151. nic novega, piskote sem pa ze vse pojedla)

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

a kdo ve zakaj so IZBRISALI včerajšnjo temo o BB, ki sem jo jaz odprla….?????? Obup, vse živo jih moti…
Naj vsaj povedo ZAKAJ!

V glavnem, jaz gledam BB, nimam kartice – le to kar je po TV.
So mi pa vsi brez veze, še posebno: Miha, Jasmina, Tina, Veronika in Jessi….
Kar se tiče moških mi všeč ni noben,….od vseh v hiši mi je še najbolj všeč Suzana, a tudi ona kot zrela oseba im mati – bi jih lahko poterala da tudi drugi kuhajo, ne pa podpirala lenobo praktično vsem….tko da…
Pa vseeno gledam, pa kaj – vseen kaj tule ene mislite!
Bo pa še zanimivo ko bo pomanjkanje, pa dolgčas, pa ko se bodo razcvetele navade in značilnosti posameznikov,,,,

Meni se pa glupo zdi, da se Nina sedaj cmeri za otrokom, če je pa hotela iti notri v BB. Sedaj ji je dolg čas po otroku. Saj jo razumem, samo zakaj ga je pa pustila in odšla, ki ji BB. več pomeni ali kaj?
lp,

Samo nekaj bom rekla: zahvalijo naj se ne-vem-komu, da imajo Suzano (in Nino), ker bi drugače sestradali… Dvomim, da bi kdo drug znal iz tistih skromnih sestavin spraviti skupaj užitno jed… Pa upam, da bo Suzani kmalu prekipelo in bo nagnala za šporhet še ostale sostanovalce.

Suzana je že rekla, da uživa v kuhanju, ker bi drugače umrla od dolgočasja, ker ni navajena posedati in poležavati.

Fino, saj pride spet kislo zelje, fižol in kup piščancev… :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Miha se naj bi po astro napovedi v BB kar dolgo obdržal. Bo pa nedvomno dobil iz strani deklet precej nominacij 🙂

dobil so tut sadje in priboljške

Pa še s striptizom jim je Jasmina postregla. Do nazga 🙂 Miha se je tudi zraven prislinil, ko revež ne ve, da ga ne prenaša :-))))))

Nina se joče za otrokom, ker ji je hudo, ker ga pogreša. Zakaj je pa šla v BB, je pa po moje, pa sem velika outsiderka kar se tega šova tiče, čisto jasno: zaradi možnosti, da zasluži 75.000 EUR. Za mnogo slovenskih družin je to velik denar. In jaz lahko verjamem, da ima otrok tudi očka, ki zna in je pripravljen skrbeti zanj. A je to tako težko verjeti?

Vse, kar me moti okrog BB, je ta šovinizem, ki se izraža skozi kritike v stilu ‘le kako je mogla zapustiti otroka’. Občutek imam, da takih kritik ne bi bilo, ali pa vsaj ne v takem obsegu, če bi tu šlo za moškega. So pač doma preračunali, da bo tako za družino bolj koristno, kot pa da tičijo skupaj doma in še naprej tolčejo revščino. Morda se vi ali jaz ne bi tako odločili, a vsak se pač odloča po svoje. In zaradi tega ga ni potrebno kar obsojati. No, ampak to je čar resničnostnih šovov, a ne – da opazujemo življenja drugih in jih kritiziramo in si s tem utrjujemo mnenje, kako boljši smo mi.

Miho

mislim isto kot emerenge…nina se je doma sigurno pogovorila z možem in skupaj sta sprejela možnost zaslužka…očitno ga potrebujejo in so prepričani, da malčku teh par mesecev ne bo hudega doma z očetom

Zakaj je pa vam tako težko verjeti, da otrok tako pogreša in joče za mamico, kot ona za njim, pa čeprav ima očka? Še tako super očka NE MORE nadomestiti mamice.

Jasmina ne prenese Miha, ker ga njena prijateljiva Veronika ne mara. Oh, ja – kako težko je življenje

New Report

Close