Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz sem pa zdajle…

Jaz sem pa zdajle…

Pojedla eno jabolko!

Jaz pa spila sok svežih pomaranč in pojedla dve vrstici Milke 😉

Lahko noč!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Jaz pa eno sočno hruško :))))))))

Hej, a si me morala spomnit na čokolado?? Ti, ti! :)))

Jaz pa jagodni shake….

Jaz sem pa pojedla vse piskote, hladilnik odpiram in zapiram ze cel popoldan, cokolade se pa ne upam lotit, ker bom celo pojedla (300g).
Imam PMS. Jedla bi snicl.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Prej bi povedala, je ravno mož pobasal ta zadnji kos dunajca 😉

Jaz pa sem pojedla kos kruha s pašteto. In zraven kozarec toplega mleka. Njami!

Jaz sem pa bila na aerobiki, hi hi.

LOL

Res *registrirana, loti se že tiste čokolade, pa si boš vsaj pot do hladilnika prihranla. Saj jutri glih ne boš zaradi nje bolj suha al pa debela. PMS mine.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

jaz pa si bom sedaj pripravila banana split z vaniljevim in čokoladnim sladoledom, gor bom dala stepeno smetano, pa še malo nutelle bom dala za okras, da ne bo premalo kalorično vse skupaj :))

:))) se tolazim, da s hojo od racunalnika do hladilnika in nazaj nabiram kondicijo :)))

zdaj je pa se ena omenila sladoled… pa smetano imam…

Jaz sem pa prejle…………………pojedla eno tuno, sir, suho klobaso, kumarice, kruhek ………………………ni čudno da me kličejo Bigmama.

Pa saj ne grem še spat, do takrat se bo že poleglo – se tolažim (((((((((

:))) Na koncu pa še sok s smetano, da se odžejaš.

Joj, ste nesramne.
Pa tako dobro mi je šlo.
Dopoldne pomarančo in jogurt, popoldne sirovo pico in solato, zvečer eno jabolko in skodelica čaja.
Opa, da ne pozabim rebrca čokolade!

Groza! A toliko sem danes pojedla??????

Hudooooo!!!!!

Daj nehajte delat lušte.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Saj sem vedela, da nekaj mora bit tam nekje okoli, samo skrinjo bi bilo treba odpret namesto hladilnika :))

sladoled je v posodici in se topi :))

Lara, bi morala pa skoraj priti k nam na večerjo za otroke… so imeli “telemakco” (to poznajo tisti, ki poznajo Telebajske)… ena košarico jagod, 4 banane in 6-8 kepic vanilijevega sladoleda zmeša juicer in sadno mlečna večerja je tu 😉
Ko pa bo mango ta pravi… pa namesto jagod vzamemo mango in malo limoninega soka, potem pa enako banane in sladoled… samo to potem ni več telemakca, ker ni roza :))))))
Se opravičujem vsem, ki sem jim vzbudila skomine 😉
Lahko noč!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

jaz pa nutello 🙂 to je pa zakon! hehe

Uf, sem preverila: v moji skrinji je tudi sladoled – celo dve banjici.

Bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, bi – ne bi, …….

Oh, le kaj je Shakespeare mislil, ko je spesnil Hamleta????? :))))))))

Verjetno si ni predstavljal dveh banjic sladoleda s smetano :)))))))))

Ne, odlično Vladka K. Ful si mi dala idejo za jutri.

Hvala!

No, jaz sem sladoled s smetano pospravila, ker nima smisla, da ga sparam :)))

(se vedno bi pa en snicl …)
:-)))

Mmm, jaz bi zdaj enega hrustljavo ocvrtega. Še dobro da ga nimam.

uf, vladka, tole se pa res krasno sliši ;-)) če slučajno pozabimo, nas spomni nekje maja ali junija, ko bo tudi pri nas sezona jagod (upajmo…če ne bodo ležale pod snežno odejo, haha)

New Report

Close