Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAJ VSE SPITE:)

KAJ VSE SPITE:)

Dejte no malce počvekat.

Saj je tezko najti se kaksno novo temo, potem pa clovek zaspan rata.

uf, je že minuta čez polnoč ;-((

Danes sem res izjemoma tako pozno pokonci. Me je razkurila ( seveda ) tašča,ki se zopet vtika v moje gospodinjstvo.

Saj je ( skoraj ) zlata stara žena, ampak ko ima zeleno luč pri prehranjevanju vnukov jih dobesedno pita.

Pa ne bi bilo čisto nič narobe, če bi bili otroci majhni…………ampak da 12 letnik čaka kdaj mu stara mama prinese prigrizek k TV.

Joj sem se razkurila in dobila od nje še pod nos, da so drugače pa otroci lačni.

Ahhhhhhhhhhh – mi je bolje

Še katera tukaj?

Ja nimaš kaj….take so babice in otroci jih izkoriščajo.

Bo že, bo že…..:)

Lp

Ja jst sem še gor:)

Če vam je dolgčas lahko mojo matematiko rešite ha ha

🙂

Živjo. Se kar ne odpokam spat. MOž je na smučanju, otroka spita, jaz pa brskam po netu in iščem apartmaje za poletje. Res bi šla nekam na dopust … a kam?

Živjo. Se kar ne odpokam spat. MOž je na smučanju, otroka spita, jaz pa brskam po netu in iščem apartmaje za poletje. Res bi šla nekam na dopust … a kam?

Jaz pa vem kam bi šla samo letos ne bo nič 🙂

No, najprej ne zagrabi in ne pošlje – in jaz vsa neučakana kar klikam. Ja, potem je pa 2x.

Kitti – kakšno zoprno matematiko pa imaš?

Pravijo, da je na Korziki zeloooo lepo.

Mene full mika, da bi šli tja, ma ne vem če nam bo zneslo časovno.

Kateri konc pa tebi diši-za dopust seveda?

Z avtodomom v Armenijo.

Ja imam pač tako definicijo dopusta – neznano. In ne enačim dopusta z vodo – še najmanj v kozarcu.

En post višje sem napisala mojo uganko 🙂

Jaz pa na jug Italije. Peščene plaže, turkizno morje in božanska hrana.
Pa še je vse to no izi da odklopim možgane.
Sem bila večkrat sicer na različnih krajih ampak takoj ko bo šlo gremo spet.

Ja sej res ni nujno, da gremo na morje, a ne?
Jst bi šla po Toscani-Italija, ali pa na Švedsko ali Nizozemsko, Škotsko ali Irsko.

Nujno ni je pa za en teden prav lepo 🙂
Jaz doma ne grem nikoli, samo na dopustu pa prav paše malo nogice namočit.

Drugače je pa tudi toskana prekrasna. Samo ne poleti, je prevroče za se potepat 🙂

Dokler sva bila sama nisva bila nikoli na morju na dopustu (OK, 1x po Grških otokih z nahrbtnikom … temu se že lahko reče morje:)).

Zato pa imava sedaj težave. Na morje za 14 dni na isto plažo nama ne diši, za eno pošteno potovanje z mulčkoma pa navadno mož zaključi takole:”Preveč denarja za eno samo lubo jebo” -> tak je bil zaključek mojih razmišljanj o letošnjem novem letu in ideji Tajske z nahrbtniki :))

Sej po svoje ima prav, samo kaj ko tako paše malo pohajat in spremenit okolje.

Greva pa midva če se le da z avtom in potem raziskujeva okolico in se navadno že po poti ustavljava po krajih.

Ja, tista je bila res prehuda ideja (tamalčka sta stara 5 in 3 leta), ampak … kakšno Korziko bi pa lahko obdelali letos – ni slaba ideja.

Ja Korzika pravijo tudi da je super in da so neverjetno prijazni.
Sicer ne bo kaj dosti pomagalo ma povej možeku da kitty navija da greste na Korziko :-)))

Ti, ampak tista tvoja matematika pa res ni mačji kašelj 🙂
No – sicer pa tudi sama tema, okoli katere se naloga vrti ni 🙁

vidim, da se ne spite vsi tukaj 🙂

Ma, nekaj nas še vztraja. Sem že tako lena, da se mi še do postelje ne da prestavit’.

Ma bolj kot obračam številke manj mi je jasno 🙂
Res mi pa take preveč logične naloge niso šle nikoli od rok.

Nič jaz in moj ne vem kakšen {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} greva spat. Me že fino buta v mehur ker ji očitno ne paše moj položaj :-)))

Nočko

New Report

Close