Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mehiški čips

mehiški čips

Kako se rečemu temu kao čipsu, ki je pri mehiški hrani.
Pošiljam že dva dni moje v trgovino pa mi nosijo neke kornflekse ha ha

tortilija čips. Kupiš v Mercatorju ali Šparu na oddelku z “eksotično hrano”. Špar ima celo svojo blagovno znamko. Zraven kupiš še salse, ki so tudi v kozarčkih.

to to joj hvala se nisem nikako imena spomnila 🙂

Mmm, sem ga jedla ravno včeraj v mehiški restavraciji pred glavno jedjo, mnjami.

To te ni pa noben vprašal grrrrrrrrrrrrrr

:-))))

TORTILLA :))
ko ne znate spansko pisat!

tc-tc …

Če naročiš mehiški čips in ti prinesejo corn flaks pol je tortilja čist ok napisano :-))))

Ali dojenčku diši tortillja ali mamici?
Kateri teden sta že? Ali že brca?
Držimo pesti!

🙂
Zadnji teden sem nemogoča. Priznam he he
Sanjala sem te tortilje in skozi bi sladoled jedla. Kislina me pa tko muči da mi bo grlo zažgalo. Samo tudi to me ne ustavi :-)))

palčica (po morfologiji še vedno ne vemo kaj bo) me pa veselo brca in se ne pusti motit. Od jutra do večera 🙂
Sem pa 22 teden. Še malček še malček pa bo

Ma danes sem prav dobre volje ker včeraj smo se na uz gledali :-)))

Ej mačka, pazi, kajti te tortilje ti bodo naredile še veliiiiiiiiiiiko več kisline kot jo imaš!! Salse pa še na potenco. Kloni se vraga, če se le lahko, koruza je smrt za kislino!

O, Kitty, kako čas hitro beži. Že 22 – ti teden?!!! Velikokrat se spomnim nate. Zares ti želim vso srečo. Še malo, še malo, …..

Kar se kisline tiče, so mi tisti, ki vse vejo, povedali, da bo otrok dolgolasec, ha, ha, ha. Pa sta bila oba skoraj brez las. No, drugi je bil itak nedonošen. Pa tudi pri hrani sem pazila, kaj sem jedla, a ni bilo nič bolje. Če pašejo tortille in sladoled … v napad!!!!

Držita se ti in tvoja pikica/pikec, veselo brcajta, pa tud kaj spanja ponoči in seveda čim manj nosečniških tegobic.

LP,
J.

Nik06 napisal:
Pa tudi pri hrani sem pazila,
> kaj sem jedla, a ni bilo nič bolje. Če pašejo tortille in
> sladoled … v napad!!!!

Ta odgovor mi je pa bolj všeč kot od incognito. ha ha le zakaj 🙂

Hvala za lepe želje 🙂 Gre pa res kar hitro. Dnevi se mi sicer grooozno vlečejo, samo tedni so pa kar šli mimo.

Bom kar Nik06 upoštevala he he

cmoka

New Report

Close