Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek danes ali jutri

danes ali jutri

Naj danes ali jutri pospravim stanovanje? To se že od zjutraj sprašujem.
Torej, kdaj vi ponavadi pospravljate, zunaj pa itak dežuje tako da sem itak doma in imam čas, a volje prave ne:(

Jaz samo takrat, ko imam voljo, če ne naredim vse na pol. To pa mi ni všeč.

Pa seveda ko pride kaki obisk hitro malo red nardim, če je res hudo. Bedno ampak kaj češ.

Ma spuci ko ti bo vsaj malo do tega. Danes, jutri, what’s the difference?

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

danes je ravno dan za spanje, tako da če še volje nimaš potem boš bolj slabo pospravila, ali pa boš slabe volje

Jaz ga zdajle pospravljam, pravzaprav sesam.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Verjetno ga ne bo nihče namesto tebe, torej, spravi se na delo in potem užiiiiiiiiiivaj!

Hmmmm, jaz imam tudi razsulo v dnevni sobi, moja palčka sta razvlekla vse igrače, ki jih imamo pri hiši. Odkrito povedano, tudi meni se neeeeeeeeeeda, ha, ha, ha.

Jaz sem včeraj …danes pa počivam.Ale ,hitro pospravi pa pol uživaj….

Jaz sem punca s podeželja, kjer je veljalo, da je nedelja Gospodov dan. Se samo skuha in pomije po kosilu, vse ostalo se mora narediti druge dneve . V pobožno punco me starši niso uspeli vzgojiti, ampak nedeljo kot vseh stresov prost dan, ko se počiva, gre na izlet, brez vseh trgovin… pa upam, da bom znala ohraniti do smrti. V bistvu sem za to navado staršem zelo hvaležna.
Torej, kot piše v Sv. Pismu – šest dni fejst delamo, sedmega pa počivamo.

Ja, tut jst sem taka, da ga najhitreje pospravim, ko se mi kdo napove na obisk:::))))))))))))))))))

Drugač ga pa pospravljam striktno takrat, ko mam JST voljo in ne ko mi kdo reče (beri: mož )

lp

New Report

Close