Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A BI …nazaj k naravi

A BI …nazaj k naravi

jaz bi živela …… in to v Prekmurju – v goricah

V Prekmurju bi ti kot Gorenjka poiskala prvo jablano in se obesla :)))
Goricko je morda bolj zate?

Ja, ne vem, a ni najbolj poceni, da gres v kako jamo zivet?
To je nazaj k naravi. In blizu navadam prednikov :))))))))
Pa okolju prijazno tudi!

NE PA NE …..GORIČKO MI NE SEDE.
Poanta vsega je le preprosto vprašanje ……se vam zgoraj omenjeni dom dopade ? ! Meni vsekakor:-)

U, huda bajta!

Btw, povej ti meni, kje v Prekmurju so gorice? Kolikor vem, je ravno kot dila, kar je pa goridoli, je pa Goričko. Sicer je del Prekmurja, ampak praviš, da ti ne sede, torej ne misliš tega. Te ne provociram, ampak čist resno vprašam, da si eventuelno razširim moje geografsko obzorje.

Meni je zelo všeč 🙂

V Prekmurju , ki je sicer ravno sem si zamislila tole kučico v predelu, kjer so ” gorice ” natančneje tkole naj bi zgledalo
Kar se pa tiče Goričkega …….i don’t know

pojdi kdaj v prekmurje, pa kolo vzami s seboj in ti bo zelo hitro jasno, da ni ravno kot dlan.

Bravo, july, najdla si me. Lahko bi se sama spomnila še na Lendavske gorice.
Ti, ondina me pa prosim razsvetli. Kje, razen Goričkega in prej spregledanih Lendavskih goric naj švicam po prekmurskih klancih?

Julči, kaj pa če bi v Prekmurje preselila Gorenjske hribe :)))))))))

Drugače pa, saj veš zame, da sem od lanskega prvega (zavestnega) obiska Prekmurja na novo zaljubljena :)))))))))))))))))))))

Tako da lahko računaš name :))

Jaz v Prekmurju ne bi, ker nima več morja. Bi pa nekje na morju. Na enem od sredozemskih otokov …

Kremenčkovi varianta…. Simpatično, res…. Samo v Walesu nimajo nikoli minus 20, ne vem, kako bi v taki zemljanki preživeli pri nas. Bi pa takoj imela kak tak vikend (pa tudi kake hiške na Zaplani se ne bi branila, čeprav ne bi bila Kremenčkova).

Bi, bi. :))))))

Res nora hiška.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Hiška je res zakon:)))

Vsaj za vikend bi jo imela, pa še poceni je.

lp,Corazon

Goričko je zakon! ja, tudi nam gorenjcem je tam všeč.
ha ha – če se ne motim ima najvišji vrh nekaj več kot 300 m nadmorske višine.
komaj čakam mesec maj, da gremo spet na Čebelji gradič. očija bomo poslali na srčkov tek v Radence, mi pa bomo uživali na gričku v Serdici.

živet pa tja ne bi šla. vikend hišica? ja, bi jo imela. z veseljem.

New Report

Close