Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pregled ščitnice – na Gorenjskem?

pregled ščitnice – na Gorenjskem?

Je kje na Gorenjskem tirološka ambulanta? Sem že pobrskala, pa sem našla najbližjo varianto v LJ. Delajo preglede morda v jeseniški ali kranjski bolnici? Drugače pa – kam iti v LJ, lahko tudi samoplačniško?

Prav lepa hvala, če katera ve.

Diagnostični center Bled. Imajo na koncesijo, verjetno pa tudi samoplačniško. Jaz hodim že nekaj let tja in sem izredno zadovoljna. Pa še tak lušen izlet na Bled je iz meglene Ljubljane, pa kremšnite. :)))

LP

Lunca, super, hvala, sploh nisem vedela, da je mogoče iti tudi v diagnostičnega! Si mi polepšala dan!
Pa fajn, da je efekt, sem vesela tudi zate. Sprašujem za mojo mamo – ima blazno smolo z zdravniki in je zdaj končno prišla v roke enemu, ki se mu da malo pobrigat.

Jaz sem šla že pred desetimi leti k njim, ker so bile v Ljubljani nore čakalne dobe (skoraj do enega leta). Ščitnico so mi poštimali (res pa je, da sem imela samo povečano, brez kakšnih komplikacij), tako da sedaj že nekaj let hodim samo na redne kontrole (nimam sploh več terapije).

Jaz sem z njimi res zelo zadovoljna, tako glede samega zdravnika kot glede celotnega osebja. Tako da meni je čisto lušno it na Bled, ker si potem po pregledu še lepo čas vzamem in jo mahnem okoli jezera in na kremšnite. :))))

Upam, da bo tudi za tvojo mamo uspešno in da ji bodo lahko pomagali! Edinole morda še to. Takrat ko sem se jaz prvič naročala, so še komplicirali, ker sem bila iz Ljubljane (da kao lahko jemljejo samo iz gorenjske regije), samo je potem mami lepo, lepo izprosila, da so me vzeli. Ampak pomoje tega sedaj ni več (glede na ureditev zdravstva) in lahko prideš od koderkoli, drugače naj pa mama kar vztraja, da hoče k njim.

LP

Moja mama (pa jaz seveda tudi) je z Gorenjske!
Hvala lunca še enkrat za dodatna pojasnila.
No, jaz sem hotela iti na pregled v LJ na polikliniko in tam sploh ni bilo naročanja, si prišel in počakal (za ultrazvok).

New Report

Close