Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naslov enega filma

Naslov enega filma

Moj brat vztrajno išče naslov enega čudnega filma, pa je čist obupal, tako da ste, drage moje, izhod v skrajni sili! Pa ne me vprašat, zakaj to rabi, ker nimam pojma?????

No takole gre: Trije fantje se odpravijo v LA praznovati fantovščino, tam v hotelu najamejo prostitutko in eden od tipov je v strasti malo preveč grob, uglavnem punca se nekam udari in izkrvavi, tipi pa potem delajo celo šlato s truplom, ne bom podrobneje napisala in jo mislim, da nekje v puščavi zakopljejo. Na koncu vsi tragično končajo, ker jih razjeda krivda.
Je katera gledala in si zapomnila naslov?

Hvala punce!

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

Se mi zdi, da je to to….

lp,

N.

Ja to je to!

Super Nats, Hvala!

Pravi brat, da časti!!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

Naj pride v mb, se ravno ven odpravljava z možem….;))))) hehehe

lp,

N.

Ko bo naslednjič hodil tam mim se oglasi:)))))

Res hvala, če res nikjer nečesa ne najdeš tukaj dobiš odgovor v 6 min!!! Pohvalno!!!!!

New Report

Close