Zdaj se pa hvalim! :-))
Moj mulcek me je zbudil s poljubcki :)))
Potem, ko sem tezko dvignila zadnjico iz postelje, mi ni pustil v kuhinjo, kao naj se grem umit in zrihtat, pa bom potem pogledala presenecenje. Sem ga ubogala in pricakovala sem kako rozico in cestitko na mizi za materinski dan (lani mi je ze priredil lepo presenecenje). No, ko pa stopim v kuhinjo, me je cakala lepo pogrnjena miza, jajca na oko, kruh namazan z maslom, caj in kava, svecka, casopis in papirnata rozica v vazici. Sem se kar sesedla na stol od presenecenja. Boljsega zajtrka se nisem jedla :)))
Jaz se hvalim, mulcek pohvaljen, zdaj pa ze gleda na uro in pravi, da mi bo cel dan kuhal. Ob 11.00 imam malico, komaj cakam :)))
Lep materinski dan vsem mamicam!
Majku mila, res se lahko važiš. :))
Lep materinski dan vsem mamicam!!!
LP
Star je 10 let (4/9).
Lani pa so v soli naredili rozice iz papirja in vazico iz malih steklenick, pa si je navil uro za sredi noci, polil po rozicah pol enega mojega starega parfuma, in mi dal na nocno omarico. Jaz sem se nekaj ur zbujala in se sprasevala, pa kaj hudica tako disi, ce vem, da ne more nic disat, ker parfumov ne uporabljam. No, ko sem pa odprla oci, sem zagledala disece rozice :))) V kuhinji je pa takrat ze disalo po kavi 🙂
Mrbit ga pa pomaga pečt. :))
Al je šel pa na drug konec mesta v edino odprto cvetličarno po rožce. :))
Pust se presenetit.
No, jaz sem med tem casom odspala 1 urico, mulcek je pomil posodo in mi pripravil mandarino in banano za malico. Zdaj pa, da mu prisparam kuhanje, greva nekam na kosilo :)))
Jaz sinku velikokrat pripravim kako presenecenje, vcasih cisto mala in preprosta, vcasih pa kaj vecjega in bolj kompliciranega, pa ga vsa osrecujejo. Verjetno je talent za presenecanje pobral po meni, ker moz je proti temu talentu cepljen :)))
Tudi mene sta danes presenetila otroka. Malček mi je prinesel zelo lepo rožico, hči mi je pa poslala SM. sporočilo, da sem dobila kar solzne oči.
Mnogo krvi in znoja si prelila,
ko si me v mukah porodnih rodila.
Zahvalim lahko se edino tako,
da v tvoje naročje
se stisnem močno!
Vse naj naj mami!!!
Solzne oči imam!!!
Midva sva bila na kosilu, potem sva sla pa se tasci voscit, pa moji mami (pri njej je mulcek v petek shranil se eno loncnico zame, ki jo je sam vzgojil, samo ne veva se kaj za ena roza je :-)) ), zdaj pa sine pripravlja vecerjo :)))
Danes se je tako zelo potrudil, da ze razmisljam, kaj mu bom pripravila za naslednji vikend :))