Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hura, dsobili smo viktorja

hura, dsobili smo viktorja

za najboljšo informativno oddajo!

V taki konkurenci, kot obstaja v Sloveniji, se mi to ne zdi kakšen poseben dosežek.

men je Dnevnik še vedno 100x boljši, Viktor gor al dol.

drugače pa čestitke!

Vodenje podelitve je bilo profesionalno.

Dobitniki Viktorjev so pa čisti dokaz, do kje imamo Slovenci domet….

– Hit
– Sidartha
– 24 ur
– NMK

A res? Meni je pa v zadnjem času postal skoraj negledljiv. Sploh v zadnjih 10 dneh.

ja pa kaj lahko pričakuješ od neke male deželice, ki ima le nekaj odaj, pa dve malo bolj konkurenčni televiziji, pa samo nekaj dobrih odaj, nekaj malega prepoznavnih oseb, ki se vsako leto potegujejo za Viktorja.

mi pa sploh ni jasno, zakaj ge je dobil Jonas, in ga dobi vsako leto, na raznih področjih, če ni nominiran v standardnih nominacijah, si pa izmislijo novo.

verjamem pa, da imajo predlagatelji izjemno težko delo, pri iskanju nominatorjev, ali pa lahko, saj se imena ponavljajo.

Tudi meni je postal dnevnik neprebavljiv, sploh takrat, ko so moški voditelji. Mojca Širok pa tudi gleda v ekran tako postrani, kot da bi pomilovala občinstvo, kateremu govori. Jaz sem drugače ful pametna, ampak vam moram govoriti počasi in razločno, ker drugače ne boste razumeli. Gledam samo Manco, drugače pa preklopim.

se opravičujem, pri iskanju nominirancev, sem mislila.

Čestitke!

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Saj res, a velike zvezde VV nič ne pogrešate na popu? 🙂

a je bil kriterij kje se največ lažejo?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Čestitke…jaz vedno gledam 24 ur….NMK sicer ne,ampak nimam nič proti:)))

VV – velik denarja za mal muske.

Šeenapoptevejevka napisal:

> VV – velik denarja za mal muske.

Mogoče lahko uganeš, zakaj mi je Dnevnik zadnjih 10 dni neprebavljiv? :-)))

kaj pa je VV?

:)))

Predvidevam da Vladimir Vodušek. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

foušija, foušija, tralala

Danes ste pozabili prestaviti uro.

Čestitke.:)))))

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Vse je v redu, ampak hadio Hit pa žal RES NI najboljša radijska postaja, niti njihova voditeljica ne. Tu je pa šlo za korupcijo, po mojem. Hitovci niso duhoviti kot radio City.

City je najboljši, pa če nikoli ne bo Viktor pokleknil pred njim. Prava reč. poslušamo ga pa le :-)))

Ja, če poslušaš City, potem res ne moreš poslušat HIT-a, iz tega izhaja, da ne moreš vedet kakšen program je in kakšna je voditeljica.
Radio HIT je bil zame pred leti “radio šit”, danes je pa definitivno najboljši radio, zlasti Budilka je oddaja, ki si zasluži še kaj več kot Viktorja.

radio city pa radio hit se ne moreta primerjat med sabo, že zato ne, ker je v lj-kotlini, kjer je hit slišen, dosti več ljudi, kot pa na štajerskem, kjer poslušamo city.

bi si pa vedlin zaslužil kakega viktorja, s tem se pa strinjam – že za tisti David hasselhof special 🙂

Čestitke, zakaj bi morali biti vsi samo fouš.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se strinjam s Hel1.
Ne moreš ocenjevati oz. kritizirati nekaj, kar očitno premalo poznaš.
Radia City ne poznam, ne vem, morda pa si res zasluži Viktorja, ampak zame je Radio Hit “zakon”, saj mi vsakodnevno lepša zgodnja jutra.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close