Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mater so bili dobri viktorji

mater so bili dobri viktorji

Mah a veste da sem včeraj dol padala, in to resno.

Tale Zrnec je pa zakon in temu pa res lahko rečemo humor, saj me je nasmejo do konca in še danes gledam ponovitve na netu.
Najboljša mi je bila o pedrčkih-zlomljen hrbet in planica, pa…mah saj je bilo vse ok.

Upam, da bo dal kdo njemu oddajo.

Joj še in še bi ga gledala in se smejala.

ja sej vse kar je blo dobrga je bil Zrnec… ostalo je blo pa totalno sfaleno… pomoje da so vsi k so gledal, gledal sam zarad njega… on je bil pa res zakon ja 🙂

ene niste čist gladke…
nas kritizirate ko sta ble dve temi na dan na BB, ve po odpirate 3 teme Viktorji v par urah….
važn da enim paše…

ene niste čist gladke… pa brez zamere!
nas kritizirate ko sta ble dve temi na dan na BB, ve pa odpirate 3 teme Viktorji v par urah….
važn da enim paše…

Meni je bil pa pred tremi leti dosti boljši,čeprav je zakon,če ne bi on vodil prireditve bi bilo spet poden vse skupi.

sE strinjam s tabo! Zrnec je res enkraten! Vse čestitke! Upam, da se zna tudi ocenit dobro! Mislim finančno! :))))

Jaz sem pa zadovoljna, da imamo tako talentiranega človeka. Mora biti res talentiran, da naredi neumno oddajo zelo smešno.
Prav tako ne morem pozabiti TLPja, ko je bil gost. Oddaja mi je ostala še danes v spominu, ker so bili res izvirni.

Pravim smao, da bi ga morali bolj ponucat:)))

ZRNECA ZA PREDSEDNIKA!
:)))

:))))))

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Jaz vam moram priznati, da mi ni všeč mariotov humor (če to sploh je), đurotovga humorja (prdenje, bosanci, kozlanje…itd…), Hribarjevega humorja(mi že presedajo te politične fore), ampak tale Zrnečev stil mi pa sede. Prav poživljajoče in paše.

Res paše in je izviren in mislim, da je odkril novo vejo slovenskega humorja:)))

Škoda ga je. Takoj ga bodo pokvarli. 😉 Edino finance, te bi pa mu verjetno narasle.

Še ena ura, pa bo ponovitev. Redko gledam teve, včeraj pa sem začuda prižgala ravno za viktorje in glej, še danes bom enkrat.

Jaz mislim, da bi bilo dovolj, če bi viktorje podeljevali vsakih 5 let. Tako bi v vmesnem času malo pozabili vedno ene in iste nominirance in dobitnike. Zrnec je ok, ampak če bo kar naprej in povsod prisoten, se bo tudi on izpel.

Jaz jih zdej gledam in voditelj je res super. Mi je pa čisto mimo, da si kandidat za viktorja in ne prideš na podelitev. Zdej so za dva zapovrstjo prišli drugi iskat.

Viktorji so 1x na leto in konec.
bb so pa ponavljajoče se teme vsak dan 7 dni na teden. Velika razlika.

Danes je ena za povedat eno stvar odprla sama tri različne teme. Meni gre tudi to na živce.
Odpreš temo in debatiraš a je tako težko?
Pa nimam nič proti bb.

Eden z razlogom 😉

Bizovičar je bil na podelitvi, samo iskat pa ni prišel Viktorja.

a se ima za kaj več?…bolano od njega; če je to res.

ne, celo plesal je:)))

Ma ja, saj ni mogel po nagrado kot Brigitka 😛

A se sploh še kdo spomni, kdo je lani vodil prireditev?

Mislim, da Bojan Emeršič in ….erhhh, ma ne vem, še ena ženska. Hodi mi sicer Pia po glavi, a se po moje motim.

Al je to že dve leti nazaj? Hm? Zdaj pa sem res zmedena.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Lani je bil isto Zrnec, moram pa reči, da sem letos prvič gledala od začetka do konca, pa ne zaradi viktorjev, ki itak niso odraz tega čemur so namenjeni, ampak enostavno zaradi Zrneca.

Škoda, ker ga ni večkrat na TV..

Hvala bogu, da imamo Zrneca. Stereotip, da Slovenci ne znamo delat humorja, odpade.

Na splošno smo humorni, ampak naš humor ni ciničen, niti drzen, pa tudi nizkoten ne,zato nam je pa Zrnec všeč.

Ne, lani sta vodila Janez Škof in Jernej Šugman, predlani Bojan Emeršič in Pia Zemljič, tri leta nazaj pa Jure Zrnec.

znec bi tud mog dobit viktorja

New Report

Close