Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sex na hitro???

sex na hitro???

Drage forumovke,

pri nas tega ne prakticiramo, ker se moramo vedno predhodno oprhati, kar pomeni, da to ni “sex na hitro”.

Kako je kaj pri vas, a je predhodno prhanje oz. umivanje NUJNA stvar….????

Hvala za odgovore, da se kasneje pogovorim tudi z mojo drago…

očka

LOL

Ne, definitivno ne. Če je na hitro, je na hitro. Takrat itak ni kake večje oralne zraven al kaj podobnega, rajc pri tem je na hitro.

Pa saj se vsak dan umivam, moj pa tud, tako da ne vem no.

“Sireka” glih ne bi jedla a mislim, da je ta nastane po daljši umivalni abstinenci.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Prham se ravno ne; si pa umijem “intimni del”. Sicer pa, če pride do akcije kar tako na hitro………….pa gre tudi brez umivanja. :))))))))) Saj tako smrdljiva in umazana pa tudi nisem; pa tudi tvoja pratnerka ziher ne.
Ti jo kar zagrabi in akcija! 🙂

hahahahahah..sireka……………..LOL
ga lahko ponucaš za na pizzo! hahahahah…..đizus.

… saj obstajajo tudi intimni robčki, pol je pa vseeno lahko na hitro… Pa tko kot pravi acjom-zagrabi jo, pa bo!!!! LP!

Kaj pa se smeješ, acjom. A ti bi ga?

Se mi je enkrat zgodilo, že dosti let nazaj in ti povem, gravž. Nima okusa po mladem siru. Bljak. Sma kar zaključla.

Pa je tip navzven zgledu ok. Zgleda da ga nihče ni nauču pod kožico umivat.
Fuj, nesnaga.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Poznano. Mi je kar slabo, ko se spomnim. Bljek. :)))))))))))))))

:))))))))))))))))))))

Ti pa povem, da me je šest let življenja v študentu naučilo, da so ene ženske še večje nesnage.

Higiena mora bit, če pa je glih vmes med umivanji kak na hitro pa ok.

Verjamem.
:)))
jao………..jaz kosilo kuham. Dober tek! :))))))))))

Tudi jaz kuham. Vmes pa mal skačem do računalnika. Mmmmm, mlad krompirček.

Naj tekne!

Ce se vsak dan tusiras, pol je zena cudna. Ce pa si pacek, si pa ti cuden. Sicer pa se v zivljenju nisem nikogar prosila, da bi se prej stusiral. Nimam casa cakat.

take higienske mrzovoljce bo treba obrezat, pa ne bo nič več sireka.

Ja al pa če ga z rokavicam prime, preden ga v usta vzame.

….pa tema mora bit.

pa prehlajena moraš biti z močno zamašenim nosom :))))))))

kar se pa nasveta o hitrem seksu tiče – mmmm, od časa do časa paše tudi to 😉

ne

Ne pri nas ne prakticiramo tega, da se moramo predhodno umit, preden se spraviva na delo :)).

Kajti poželenje in strast je na prvem mestu.

LP

“na hitrico” ponavadi prileti od šuba, tako da si ponavadi ne vzamem časa, da bi se še šla umivat, se pa greva potem, pa še tam kakšnega na hitrico ruknema :-)))

Ah kje pa!!!!! Bolj ko sva prešvicana, bolj zažge!!!

New Report

Close