Ciciklub
Meni je dokončno presedlo, ko smo dobili mesečno kjnigico, čist brezvezno za precej denarja, notri pa je bilo par strani neprevedenih in še v hrvaščini. Prej pa smo tudi imeli dogodivščine z nakupi. pa enkrat je bil Piki narobe vezan, na glavo postavljena knjiga. tako da sem imela občutek, da je sama škart roba.
Izčlanili smo se in knjige raje kupujem sama, pa so v kakšni akciji še cenejše.
Hja, tko je! Po drugi strani pa zase vem, da če ne bi bili člani, ne bi nikoli toliko luštnih knjigic imela doma. Ker pač nisem tip, da bi letala po knjigarnah, me tako prisilijo. In nakup nas iz meseca v mesec stane največ 3 (bivše) tisočake. Res pa je, da se je treba kar posvetit izbiri, ker ni vse sploh in oh super, kar prodajajo. V glavnem, naša dvoletnica je na račun njihovih knjigic precej povečala svoj besedni zaklad in knjigice res obožuje. Konec aprila bomo člani eno leto, tako da se lahko izpišemo, če bi želeli.
Toncka
Toncka, saj ti ni treba letat po knjigarnah. Ljudje smo pač različni.
Meni pa je recimo ta prisila Cicikluba obupna.
Jaz iz užitka hodim po knjigarnah. Uživam ob gledanju in kupovanju knjig.
Tudi moj otrok uživa, in ta čas preživet v knjigarni (in knjižnici) ni zame nikoli stran vržen.
Ne pa da zijam en prospekt, pa si rečem, nimamo še dost knjig, sosedovi otroci jih imajo več, dajmo kupit.
Saj ti ni treba letati po knjigarnah. V vsakem malo vecjem Sparu ali Mercatorju imajo lepo izbiro knjigic, da o knjigarnah, ki so v hiper centrih niti ne govorim.
Mi knjigice kupujemo v Felixu, ko gremo v kino v Kolosej ali pa v Hali A v Knjiznem diskontu. Vale Novak v CP nam ne potegne, DZS v Mercatorju pa redko, ker tudi v M redko gremo.