Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najpodeljevalec/ka Viktorja

najpodeljevalec/ka Viktorja

Meni najbolj všečna Matjaž Javšnik in Mojca Fatur

prejemnica pa Anja

Ali je kakšen viktor dobil Jonas? Se opravičujem, ker sprašujem ampak gledala nisem.
Hvala in lp,

Seveda. On je na Viktorjih že inventar. Ne vem za kakšen dosežek mu ga bodo podelili drugo leto. Letos ga je dobil za posebne dosežke – ne samo, da je uvajal bloganje v naš prostor, ampak je še drugim pomagal pri tem.

Lahko mal ugibamo, za kater dosežek ga bo “fasal” ob naslednji podelitvi.

Za videospot z naslovom “to je moja kuhinja” :-))))))) ki je bil pred kratkim na YouTube.

Meni je bila pa anja mimo. OK, da dvigne viktorja v Ladovem imenu, ampak, da ga sprejme za oddajo, pri kateri celo leto ni sodelovala mi je pa siljenje v ospredje po nepotrebnem. to bi pa res lahko prepustila ta novi.

To ni res. Viktorji so bili za leto 2006 in Anja je bila lani v oddaji precejšen del leta. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Naslednje leto bodo podeljevali Jonase. Na oder jih bo, v svečani toaleti, brez vsake zavore, povabil Slovenskega naroda sin.

sem pa imela v glavi, da je rodila tam enkrat marca, aprila lani in da je že februarja šla na porodniško…

no moj bad

mislim, da je Anja rodila novembra in je delala skoraj do konca. saj so jo prosili, da pride predčasno pa je rekla, da ne bo vsega kar njena hči naredi zamudila…
lp

Meni osebno je bila najlepša Nina Osenar, stilsko in tudi vizualno.

… in ceneno …

najlepši; Nataša Spinoza in Joly. Pa tudi Mulejeva je imela krasno obleko
Jonas pa totalka mimo,
kar se pa Anike Horvat tiče pa ne bi izgubljala besed, da pride v jopici. Darja Zgonc bi si pa ob svoji postavi in nominacijah lahko privoščila kakšno obleko, ne pa skoz ene sive kostime.
Nina Osenar pa kot bi del oblačila pozabila doma, ha, ha

New Report

Close