prosim ne me linčat -vprašanje glede makarske riviere
Vem da ne spada na ta forum ampak tukaj ste res vsestranske -i in mi bo prav gotovo kdo lahko svetoval ali dal inf. ki jo potrebujem.
Torej me zanima ali je kdo letoval na makarski rivieri v apartmaju in mu je bilo tako cool da bi šel takoj spet tja.
predvsem potrebujem inf. zato ker bomo letovali avgusta in naša pikica bo takrat stara 8 mesecev.
Torej:
– naša želja imati apartma blizu plaže (zaradi spanja naše dojenčice)
– VELIKO NARAVNE SENCE NA PLAŽI
– BLIŽINA CENTRA MESTA KJER SE KAJ DOGAJA -DO 1000 M (TO JE ZA NAJU Z OČKOM)
BLIŽINA TRGOVINE
LEPA PLAŽA -PRODNATA -TO PA JE MOJA ŽELJA!!!!
Torej lepo prosim na dan z idejami in predlogi. Če ima kdo od vas kakšno kontaktno osebo bi lepo prosila za telefon.
hvala 1000000X
Makarska riviera je ČUDOVITA – sploh ko jo pogledaš od daleč.
Ko pa prideš avgusta blizu, vidiš da na plaži ni centimetra prostora, sence je dosti pod drevesi, pa je “rezervirana” že ob šestih zjutraj, lajfa je veliko – ni miru niti ponoči, trgovine pa so kot drugje.
Aja, pa parkiranje je problem, razen če ne izbereš apartma, ki vključuje tudi parkirno mesto.
Meni je tisti del Jadrana všeč septembra, prej pa ne.
Pa še to. Morje se hitro poglobi (vsaj na večjem delu riviere), mogoče je na katerem koncu vseeno bolj nizko.
Makarska je super – bila v Breli – brela ima veliko lepih prodnatih zalivov, senca skoraj na plaži, ker je borov gozdiček. Ravno za vikend sem spet gledala slike in bi šla takoj spet. Pa mesto je tud luštno, peš pot ob plaži med borovčki – skratka mislim da vam ne bo žal. Midva sva bila 15.8. naprej in se mi ni zdela taka gužva.
Podobna situacija na Bolu – Brač, vendar se vama bolj splača september – prgvi teden – nobene gužve, toplo, plaža tud nekaj podobnega – prodnato rt – vendar imaš na Bolu en rt v Breli pa več zalivčkov. Brela je krasna – spletna stran:
Lp
Urška