za vse ki kritizirate poste o BB!
en predlog: če piše BB preskočite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 teme na dan o kengurujčku, (predlagam nov forum)
4 teme na dan o vrtcih (predlagam nov forum)
7 o dohodnini (predlagam nov forum)
5 o seksu (predlagam nov forum)
3 teme o kuhanju oz. receptih (IMA svoj forum!!)
2 temi o računalništvu (IMA svoj forum!!)
6 o viktorjih
………………
škoda naštevat…………..a drugi pa lahko delajo kar hočejo? a drugi so pa vsi normalni?
Ko se pa odpre tema BB, pa navali “6 komadov ki BB prezira”! A verjamete? Mene, kar ne zanima, ne odprem…………ve pa nonstop firbcate, potem pa bruhate slabo voljo in “dobronamerne” nasvete saj ste jezne ker nimate hrbtenice da bi MIRNO, MIRNO, MIRNO… preskočile temo!
Bodte tolk fer da preskočite temo ali pa TEŽITE VEDNO ko se teme ponavljajo, da ne govorimo o temah ki imajo SVOJ forum!
Noja,
sama sicer bb malo spremljam, seveda me zanima zgoooooooooolj sociološki vidik vsega skupaj 😉
ampak tole je pa res že malo pretirano, ena dve temi na dan bi bili čisto dovolj..
Zraven tega teme o vrtcih, kengurujčkih itd spadajo na forum starševski čvek, bb bo pa še kr nekaj časa trajal in vsak dan 17 tem o temu?
ne vem, najbrž bi že malo presedlo.
Ma mene tud ne moti, še te kregarije me ne motijo. Je vsaj pestro. Tako kot bo jutri Primož pestre volje.
Jaz BB ne gledam ker ta mali takrat hodi spat. Zato pa pol na internet počekiram kaj je blo. No, danes ko pa se je ura prestavla pa sem tud jaz gledala, pa kaj.
Jaz gledam to iz distance, mal se nasmejem, pa to je to. Čeprav, tale Jasmina pa ma kar čedno postavo.