OŠ Bičevje in OŠ Kolezija
Pred časom naj bi bila po navodilih ljubljanskega “šerifa” OŠ Kolezija ( Ex. OŠ Trnovo) bolj elitna, torej ne za prebivalce Rakove jelše.
[/quote]
Pardon, ne OŠ Kolezija, ampak OŠ Trnovo je bila smatrna kot bolj elitna. OŠ Kolezija je tista, ki je nasproti Mercatorjeve trgvovine, nasproti naselja Murgle.
Morda pa je ta šola sedaj tudi bolj samo za naselje Murgle mišljena , če nekdo piše, da morajo hodit z Rakove Jelše na Bičevje. Pa je Rakova Jelša praktično bližje tej šoli KOlezija, kot šoli Bičevje….
Pardon, ne OŠ Kolezija, ampak OŠ Trnovo je bila smatrna kot bolj elitna. OŠ Kolezija je tista, ki je nasproti Mercatorjeve trgvovine, nasproti naselja Murgle.
Morda pa je ta šola sedaj tudi bolj samo za naselje Murgle mišljena , če nekdo piše, da morajo hodit z Rakove Jelše na Bičevje. Pa je Rakova Jelša praktično bližje tej šoli KOlezija, kot šoli Bičevje….
[/quote]
Pardon, Livadi, ne OŠ Bičevje. Mea culpa
Če bi še kdo rad pogledal prispevek
Ne spremljam dogajanja na OŠ Bičevje in Kolezija, dejstvo pa je, da so starši v zadnjih letih otroke masovno vpisovali na okoliške šole namesto na OŠ Bičevje. OŠ Bičevje je imela v svojih najboljših letih po 4 ali 5 razredov na letnik, danes ima 2. Nekaj je narobe. Kaj? Nimam pojma. Na “našo” OŠ vpisujejo še otroke, ki bi morali obiskovati OŠ Bičevje, zato šola poka po šivih. Pa ne govorim o OŠ Kolezija. Mislim, da je vendarle v prvi vrsti problem vodstvo, čeprav je to nekaterim težko priznati.
Pozdravljeni, zanima me, kakšne so vaše izkušnje z osnovno šolo Bičevje (oziroma Kolezija) zdaj po prenovi. Hčerka bo septembra prvošolka in oklevamo ali jo vpisati na OŠ Vič ali na OŠ Bičevje. Vič nam je sicer bližje, vendar po razporedu sodimo na Bičevje. Moti me predvsem to, ker je po novem prva triada na Koleziji, kar nam ni več tako blizu pa zanima me tudi odnos učiteljev do otrok, kvaliteta izvajanja programa in disciplina ter ponudba obšolskih dejavnosti. Kakšne so vaše izkušnje? Najlepša hvala za vsako informacijo