Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OŠ Bičevje in OŠ Kolezija

OŠ Bičevje in OŠ Kolezija

Ima kdo kakšno informacijo, zakaj so šoli združili?

je kdo iz teh šol, oz. ima otroke na omenjenih šolah?

jaz na OŠ Bičevje.

Ne vemo kaj dosti, bolj gre za prvošolcke, ker Kolezija poka po šivih…..
vse ostaja isto, starši se pa bunijo, ker tisti, ki bi radi na Kolezijo bojo sedaj pristali na os Bičevje, pod pretvezo, da je ista šola.

Itak so na obeh tisti z Rakove jelše oz. tujci in migranti.

ja in, če so?

Pred časom naj bi bila po navodilih ljubljanskega “šerifa” OŠ Kolezija ( Ex. OŠ Trnovo) bolj elitna, torej ne za prebivalce Rakove jelše.

rakova Jelša hod na Livado.

Na Oš Bičevje očitno je nekaj narobe, če okoliške osnovne šole pokajo po šivih, na Bičevju je pa 250 učencev premalo. Mislim, da ni problem Rakova jelša. Naj raje povedo tisti, ki imajo izkušnje iz prve roke.

Pred časom naj bi bila po navodilih ljubljanskega “šerifa” OŠ Kolezija ( Ex. OŠ Trnovo) bolj elitna, torej ne za prebivalce Rakove jelše.
[/quote]

Pardon, ne OŠ Kolezija, ampak OŠ Trnovo je bila smatrna kot bolj elitna. OŠ Kolezija je tista, ki je nasproti Mercatorjeve trgvovine, nasproti naselja Murgle.
Morda pa je ta šola sedaj tudi bolj samo za naselje Murgle mišljena , če nekdo piše, da morajo hodit z Rakove Jelše na Bičevje. Pa je Rakova Jelša praktično bližje tej šoli KOlezija, kot šoli Bičevje….

Pardon, ne OŠ Kolezija, ampak OŠ Trnovo je bila smatrna kot bolj elitna. OŠ Kolezija je tista, ki je nasproti Mercatorjeve trgvovine, nasproti naselja Murgle.
Morda pa je ta šola sedaj tudi bolj samo za naselje Murgle mišljena , če nekdo piše, da morajo hodit z Rakove Jelše na Bičevje. Pa je Rakova Jelša praktično bližje tej šoli KOlezija, kot šoli Bičevje….
[/quote]

Pardon, Livadi, ne OŠ Bičevje. Mea culpa 🙂

Ne nic ni narobe s to solo . Prav fajn ucitelje ima, mlad kader itd…
nekaj mučka spet Janković, kdo pa. Mel je nastavljeno ravnateljico na Os Bicevje, pa je zsdej drug ravnatelj skratka …
s solo ni nic narobe ! Sem jo tudi sama obiskovala, sedaj pa jo obiskuje moj sin.

Naši sorodniki imajo otroke na OŠ Bičevje in niso preveč zadovoljni. Razlogov pa ne poznam preveč dobro.

Kako laže tale Fabčičeva z MOL! Jankovič je besen, ker so odstavili “njegovo” ravnateljico, in zdaj bi s pomočjo nekaj svojih učiteljskih potuhnjencev kar šolo ukinil. Kljub temu, da so proti vsi starši, večina učiteljev na obeh šolah in oba ravnatelja.

Če bi še kdo rad pogledal prispevek

https://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174704317

https://www.sta.si/2783366/ljubljanski-svetniki-prikimali-pripojitvi-os-bicevje-k-os-kolezija

Ne spremljam dogajanja na OŠ Bičevje in Kolezija, dejstvo pa je, da so starši v zadnjih letih otroke masovno vpisovali na okoliške šole namesto na OŠ Bičevje. OŠ Bičevje je imela v svojih najboljših letih po 4 ali 5 razredov na letnik, danes ima 2. Nekaj je narobe. Kaj? Nimam pojma. Na “našo” OŠ vpisujejo še otroke, ki bi morali obiskovati OŠ Bičevje, zato šola poka po šivih. Pa ne govorim o OŠ Kolezija. Mislim, da je vendarle v prvi vrsti problem vodstvo, čeprav je to nekaterim težko priznati.

Oprosti, a trditev, da je krivo vodstvo, ni smiselno. Kolektiv (oz. svet šole) menjune vodstva kot po tekočem traku. Celo vrhunska ravnateljica se ni uspela obdržati.

Pozdravljeni, zanima me, kakšne so vaše izkušnje z osnovno šolo Bičevje (oziroma Kolezija) zdaj po prenovi. Hčerka bo septembra prvošolka in oklevamo ali jo vpisati na OŠ Vič ali na OŠ Bičevje. Vič nam je sicer bližje, vendar po razporedu sodimo na Bičevje. Moti me predvsem to, ker je po novem prva triada na Koleziji, kar nam ni več tako blizu 😄 pa zanima me tudi odnos učiteljev do otrok, kvaliteta izvajanja programa in disciplina ter ponudba obšolskih dejavnosti. Kakšne so vaše izkušnje? Najlepša hvala za vsako informacijo 😃

mislim resno pa a ste vi resni kako laho vbistvu sploh na tak nacin ponizujete in eno in drugo solo, zato ker so mogoce na bicebju juznjaki ‘migraniti’,itd… se ne pomeni nic veste kaj niso nic manj vredni kot slovenci in to me moti pustite jih naj zivijo kakor oni vas 

New Report

Close