Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jst bom umrla od smeha … :)))

Jst bom umrla od smeha … :)))

Cele dneve poslušam samo: “uuuu”, “aaa”, “buuuuu”, “auuuu”, “guuua” in podobne zadevšne … da ne govorimo o glasnem smejanju in gruljenju in ingranju z jezičkom in podobne zadevšne … pa seveda razno vriskanje in kričanje. :))) Za past dol. In se ne ustavi. :))) Ko enkrat zalaufa, ga noben bog ne ustavi … Ustavi se le takrat ko je lačen (za tiste pol urce) in ko zaspi (mogoče 3x na dan po 15 minut) :))) … in čene je skoz … non stop … brez se ustavit. :))))))

Res bom crklna od smeha … Kake jih spušča. :)))))))))))))))))

Super,sej mora vadit………..boš videla ,potem bo pravi govorec 🙂

Jst se tud naši vedno smejem,ker daje take glasove od sebe,da je veselje 🙂

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

se mi zdi, da je čisto po mami! :-))))))))))))))

Ja … sej tut meni zdi, da bo en velik govorec … Sam zanimivo pa, da ko smo v družbi pa kar utihne (dokler ne spozna folka). Pa ko damo bratranca enega nasprot drugega (ta malga od sestre in našga) … od sestre se stalno neki motovili in čeblja in kriči in vriska … naš pa samo bulji v njega, nepremično, brez trznit z očesom … :))))))))))))))))))))))))))

Jest tud mislim, da vem, po kom je tko zgovoren. Ubogi Miško, a sploh kaj na vrsto pride? :)))))))))

Moja deklica bo izumiteljica – izumila je že nek nov jezik!
Je pa neka mešanica med slovenščino, kitajšično in brazilščino…

:)))))))))))))))))))))))))) Zdej sem pa kar brez besed ostala .. :)))) ;)))

Neeeeeeeeeeee … sej ni res. :))) Je tut Miško gobec … tko da … … … pri nas je zelo poredko tišina, no … ;))))))))))))))))) :)))))))

Ha ha ha … ja, si kar predstavljam ja kako to izgleda … :))) Jaz tudi kdaj pomislim, če ni to kak jezik nezemljanov … ;))) :))))))))))

Krasni so ko takole cebljajo ane….tudi jaz umiram od smeha, pa ga lupckam in objemam on pa se z vecjim veseljem nadaljuje….kolk so cortkani…. :)))))

lupcka tomiju :)))

To je pa lepo poslušat…srčkano in smešno obenem…….Komaj čakam, da bo moj začel s takimi forami. Moj pa samo joče, če ne je in ga moramo po rokah nosit ali zibat. Star je 1 mesec. Še malo, še malo…pa bodo krči mimo….

Ja … ko ga pogledam, se mu zasmejem ali ko ga poljubčkam ponavadi dobi še veči zanos … :))))))))) Kot naprimer sedaj … :))) ;))) Že ene pol ure nonstop neki pravi … Res škoda, da ga ne razumem (čeprav mislim, da še sam sebe ne zastopi) :))))))))))))

Ja … prvi meseci so mal hudi. pol se pa loti to obdobje, ki ga iammo sedaj mi … ;))) … in pol je en sam smeh … :))))))) (in posledično tudi boleča uha od celodnevnega poslušanja čebljanja, vriskanja in bogvedi česa še vse) :))))))))))))))))

New Report

Close