Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POST Z DREVESNIM SIRUPOM

POST Z DREVESNIM SIRUPOM

Ojla!
Odločam se, da bi naredila 5 dnevni post z drevesnim sirupom ( ta čas ne ješ nič, samo pač piješ ta napitek, in menda tudi lakota z tem izgine).
Za ta post se odločam ne zaradi hujšanja, ampak zaradi prenažrtosti z vso hrano – pa z mesom in sladkarijami.
Zanimajo me vaša mnenja oz. ali moram na kaj paziti v tem času!
Hvala!
Tina

To je drugače javorjev sipur. Vtipkaj v iskalnik in boš sigurno kaj našla.

Madal Bal sirup, drgač je to 14 dnevna dieta.

Ja, imaš možnost 5 dnevnega posta ali pa 10 dni!

meni se zdi zelo učinkovit. Res izgine lahkota, telo pa se prečisti.
jaz javorjev sirup kupim v lekarni od Madal Bal, ne vem pa če bi bilo enako s tistim iz Muellerja ali DM-ja, ki je bistveno cenejši.

Lahko se odločiš za 5 dnevno čiščenje telesa (zadostuje 0,5 l pločevinka) ali 10 dnevno shujševalno dieto (1 l pločevinka). Napitek si pripraviš iz sirupa Madal Bal, limone, vode ter ščepca čili paprike, ki pa jo lahko tudi izpustiš. Čili paprika pospešuje čiščenje telesa. Vmes se priporoča tudi uživanje zeliščnih odvajal (čaji, Verolax tablete). na dan popij 2 – 3 l tekočine, napitek pa takoj ko te zgrabi lakota. Sta pa najhujša prve dva dneva, ko imaš še občutek da moraš kaj konkretnega dati v usta. V času postenja ne pretiravaj s telesnimi napori, pa tud bl na easy se obremenjuj v službi.

Madal Bal je mešanica javorjevega sirupa in sirupa tropske palme in je zato bogat z mineralnimi snovmi. Javorjev sirup v Madal Balu je stopnje C – pobira se takrat, ko je sirup najbolj gost in najkvalitetnejši in temu primerno se ga tudi najmanj pobere, zato tudi razlika v ceni med posameznimi javorjevimi sirupi.

Kan, to da ne pretiravat s telesnimi napori, glih ni pravo priporočilo. Nasprotno, priporočajo med postom veliko gibanja, predvsem tek, s tem se pospeši izločanje strupov. Priporočeno je tudi več tuširanja in frotiranja, ker se največ strupov izloča skozi kožo.

Jaz imam izkušnjo 5-dnevnega posta z javorjevim sirupom (Madal Bal), občutek ko zdržiš je božanski, tudi kasneje se kakšni stvari lažje odpoveš. Najbolj kriza mi je bila prvi in tretji dan. Že drugi dan v želodcu ne občutiš prav nobene lakote več, ostaja pa želja po čem dobrem v ustih. Najtežji mi je bil šoping, ko so mi dišale sveže žemljice pod nos. Sem pa v tem času normalno kuhala za družino, prihranila sem veliko časa, saj sem medtem, ko so oni jedli, jaz že vse pospravila.

Najbolj božansko je, ko spet uživaš v okusu jabolka, navadnega jogurta…in se vsaj nekaj časa s hrano definitivno ne bašeš. Take so vsaj moje izkušnje.

Ja sorry se nism glih najbolje izrazila :), rekreacija je vsekakor dobrodošla, med postom lahko tudi opravljaš redno rekreacijo na katero je telo navajeno, ni pa fajn izvajati kakega maratona, oziroma začeti z intenzivno aerobno vadbo.

New Report

Close