zakaj se vsi vtikajo?
Sestrična je prevarala moža. Baje traja že dve leti, ima pač ljubčka.
Zdaj je prišlo ven in zdaj vsa žlahta govori samo o tem,sploh se ne znajo nič drugega pogovarjat.
Če rečem, naj se zase brigajo, pa vsi v zrak in kako da je mogla in kaj naj zdaj naredita in …
Jaz pa pravim, da se bosta že sama zmenila.
In zdaj vprašam vas: ZAKAJ SE VSI VTIKAJO in se počutijo poklicane za to, da govorijo o tem in iščejo neke rešitve, ko pa je to NJUNA STVAR.
Dajte me malo razjasnit, lepo prosim.
Ker je to najbolj razširjen slovenski hobi, ki bo počasi prerasel v pravo znanost ;-)))) Uf, moja tašča je takšna, če ji kaj recimo temu prikrijemo, ker ne želimo, da se vtikuje, potem je že kar malo užaljena…Vsepovsod dodaja svoj zos…mater je nadležna včasih (velikokrat)!
Pa valjda, da se bosta sama zmenila…Razjasni pa te lahko le tisti, ki se vtikuje!
A ni fajn, da se vsi pogovarjajo o tem? Več ljudi več ve, poiskali bodo rešitev in živela bosta srečno do konca svojih dni…………Tolk za hec.
Ljudje so dobili kost, ker ni šans, da bi se to zgodilo njim. Nikoli ne veš kaj se ti bo v življenju pripetilo, kdaj te zadane, kdaj narediš nekaj kar je neumnost, ali pa tudi ne…. danes obsojaš nekoga, jutri tebe obsojajo drugi. Tako je življenje. Odgovor na vprašanje pa vesta le ona dva. In od njiju je odvisno, kako bosta razpletla klobčič.
Zakaj, ker je to znak za Slovence, da vsi za druge več vedo, da raje pometajo pred drugim pragom kot pred svojim…da o fofšiji in žlehtnobi ne govorim in da se preveč radi gredo bogove, zato ja…žalostno je le še to, da ponavadi taki ljudje, ki preradi opravljajo in se vtikajo v življenja drugih, sami žive najgrša življenja, polna dreka in svinjarij! Itak človek, ki je zmožen opravljanja ni ne ve kakšen karakter, bontona, vzgoje in na sploh človeka samega, sam izogibaj se takih, je najbolje, jaz takim sam rečem, ma nehaj, veš kakšne svinjarije vse o tebi govore, ti kaj povem in utihne in gre dalje!