Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zakaj se vsi vtikajo?

zakaj se vsi vtikajo?

Sestrična je prevarala moža. Baje traja že dve leti, ima pač ljubčka.
Zdaj je prišlo ven in zdaj vsa žlahta govori samo o tem,sploh se ne znajo nič drugega pogovarjat.
Če rečem, naj se zase brigajo, pa vsi v zrak in kako da je mogla in kaj naj zdaj naredita in …
Jaz pa pravim, da se bosta že sama zmenila.

In zdaj vprašam vas: ZAKAJ SE VSI VTIKAJO in se počutijo poklicane za to, da govorijo o tem in iščejo neke rešitve, ko pa je to NJUNA STVAR.

Dajte me malo razjasnit, lepo prosim.

zato, ker je vedno boljše pometati pred tujim pragom, kot pred svojim.

Zato, ker imajo špansko telenovelo v familji, sam da se dogaja, sam da je drama.

Ker je za drugega bit pameten najlažje.

Ker je to slovenski nacionalni šport.

To je najbolj dobrodošla zadeva, kar se lahko zgodi: “vsi gledajo samo tja, torej sem miren, dokler bo aktualno, saj nihče ne bo gledal v mojo smer”.

Zato, ker rabijo neko kost za glodanje. :)) In ja, to je njuna stvar. Je pa res, da je pač tako, da so drugi potem najbolj pametni in moralizirajo. Kaj jih sploh briga.

ŠKANDAL!!!!

kak fajn se je malo zgražat nad drugimi… se je manj treba sam s sabo ukvarjat.

Zato ker je to seveda sramota za celo žlahto in kaj bodo zdaj drugi rekli. Ona kot oseba zdaj sploh ni pomembna, še manj pa je to, kaj jo je napeljalo do tega.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ja, pa se samo pogovarjajo o tem, ali se dejansko vtikajo in jima solijo pamet? Jaz si ne predstavljam, da bi se to zgodilo v naši družini, pa se ne bi o tem nihče pogovarjal. A naj bomo zdaj vsi tiho in tiščimo glavo v pesek, kot da je vse v najlepšem redu, če ni?

ker je to slovenija. in zdej se še me forumovke posredno vtikamo v to:))

Saj je prav, da se o tem govori, se bo mogoče preprečil še kakšen skok čez plot, ker se tako in tako o tem v družini ponavadi ne govori, če pa se to zgodi nekomu tretjemu je pa lažje opravljati in pametovati.

Pri takih pogovorih ne sodeluj, če ti ne paše, drugače pa tega preprečiti ne boš mogla.

lp

Zakaj pa se nebi smeli pogovarjati o tem?
Tudi z njima, če sta pripravljena?
Včasih je najtežje, če si v stiski sam in premlevaš svoje misli.
Slovenci smo nemogoče zavrti in zaprti vase.
Potem pa jemo antidepresive in delamo samomore.
Je to bolje in bolj zdravo, kot da bi se več pogovarjali?

Če bereš MON imaš odgovor na dlani. Vsi pametni za druge.

Ker ji zavidajo.

Mogoče je pa njej to všeč. Je v središču pozornosti cele žlahte, vsi govorijo o njej… Zakaj se vtikajo? Mogoče zato ker jim pusti.

Ker je to najbolj razširjen slovenski hobi, ki bo počasi prerasel v pravo znanost ;-)))) Uf, moja tašča je takšna, če ji kaj recimo temu prikrijemo, ker ne želimo, da se vtikuje, potem je že kar malo užaljena…Vsepovsod dodaja svoj zos…mater je nadležna včasih (velikokrat)!

Pa valjda, da se bosta sama zmenila…Razjasni pa te lahko le tisti, ki se vtikuje!

A ni fajn, da se vsi pogovarjajo o tem? Več ljudi več ve, poiskali bodo rešitev in živela bosta srečno do konca svojih dni…………Tolk za hec.

Ljudje so dobili kost, ker ni šans, da bi se to zgodilo njim. Nikoli ne veš kaj se ti bo v življenju pripetilo, kdaj te zadane, kdaj narediš nekaj kar je neumnost, ali pa tudi ne…. danes obsojaš nekoga, jutri tebe obsojajo drugi. Tako je življenje. Odgovor na vprašanje pa vesta le ona dva. In od njiju je odvisno, kako bosta razpletla klobčič.

Zakaj se vsi vtikajo?
Zato, da lahko čimbolj prikrijejo svoje grehe. S tem, ko druge opravljajo imajo zagotovjeno imuniteto nad svojimi grehi!

Tudi ti se vtikaš, ko to daješ na forum!

Zakaj, ker je to znak za Slovence, da vsi za druge več vedo, da raje pometajo pred drugim pragom kot pred svojim…da o fofšiji in žlehtnobi ne govorim in da se preveč radi gredo bogove, zato ja…žalostno je le še to, da ponavadi taki ljudje, ki preradi opravljajo in se vtikajo v življenja drugih, sami žive najgrša življenja, polna dreka in svinjarij! Itak človek, ki je zmožen opravljanja ni ne ve kakšen karakter, bontona, vzgoje in na sploh človeka samega, sam izogibaj se takih, je najbolje, jaz takim sam rečem, ma nehaj, veš kakšne svinjarije vse o tebi govore, ti kaj povem in utihne in gre dalje!

jah dokler je govora o drugih si sam pač neopazen..

Stavim, da vsi gledajo BB!

grdo grdo od sestrične! če bi bil to moški, bi bil pa itak prasec in kufre naj mu spoka ipd.

ker pa gre za žensko, pa kao ni nič takega

FUJ

Kaj zdaj, se samo pogovarjajo o tem ali njej in njemu kaj pravijo in sprašujejo? Prvo ni vtikovanje.

New Report

Close