Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ženske kavbojke

ženske kavbojke

Jaz si pa že dolgo nisem kupila enih novih kavboj. Zdaj sem se pa odločla da si jih kupim. Rada bi ene čist normalne modre kavbojke brez raznih šivov na počez ali pa bleščic in rožic in kaj vem kaj še. Skratka rada bi simpl kavbojke. Problem pa nastane ker so mi vse po dolžini predolge, če so mi v pasu prav in obratno, če bi mi bile ravno prav dolge jih ne dobim na rit. Naj povem da nisem ravno pretirano debela V:162cm,T:61kg. Nisem pa tud suha. Problem je v tem da moja postrava pač ni idealna.
Ali mogoče veste katere firme imajo skrajšane modele oziroma kam mi priporočate it kavb ojke kupit, meni ki nimam popolne postave?

Levis je še vedno zakon.

Kaj jih je težko dat nekomu, da jih skrajša?

Ja tud jaz sem pomislila na levis in skrajšam jih tudi sama a to ni isto.

Najraje nosim kavbojke od Esprit-a, res da so malo višjega cenovnega razreda ampak z njimi sem najbolj zadovoljna. Esprit se mi prilega – v nulo.
Tudi jaz nisem prav visoka in do sedaj še nisem dobila hlač katerih ne bi bilo potrebno skrajšati.

Street one mogoče?

Jaz spadam sicer med tiste bolj “podhranjene”, sicer sem pa mali štopl, tako da moram vse kavbojke krajšat…pa so od Levisa, iz Zare, H&M-a ali nekega X-butika…

v kranju nasproti ekonomske šole jih šivajo.salon pirc

Seveda lahko dobiš kavbojke, ki jih ne bo treba krajšat. Poleg številke je še številka dolžine, npr. št. 38, 32 pomeni najkrajše , 34, nekoliko daljše itd. Jaz najraje vse hlače, tudi kavbojke kupim v S. Oliver in jih praviloma ne krajšam. Tudi HM ima tako označene in tudi tam jih ne krajšam. Po mojih izkušnjah so leviske bolj za suhice.

Veselo nakupovanje, Greta.

Kar dobro izbiro kavbojk imajo v Marx & Spencerju v ljubljanskem City parku.
In vsako številko dobiš v treh dolžinah.

Hojla!!
Meni so najboljše iz Street one trgovine, ki je v City parku in sparu na Viču. Vse številke imajo v treh dolžinah!!

Lp

Hvala, za fajne odgovore, treba se bo vsedit v avto in hopla v Ljubljano.
Lep večer še naprej.

Jst prisegam na Esprit!
Imajo jih v long, regular in short izvedbi in so ZAKON!!!!!

A se da esprit kupiti kje v NM??

New Report

Close