Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje v trstu so kitajci?

kje v trstu so kitajci?

saj veste kaj mislm, tista kitajska ctrt s poceni robo? Pogledat bi sla jutr, pa ker grem prvic vas prosim ce e vsaj malo usmerite? Sla bom iz lj-kje se najbolj splaca? A na meji kaj komplicirajo?

Kitajci so okoli avtobusne in železniške postaje. Spoznaš jih po lampijončkih, ki jim visijo pred trgovino. Ali nismo v EU? Zakaj bi potem na meni komplicirali?

lp

Najbolj se ti splača v tistem magacinu za morjem (eno križišče naprej pa je že avtobusna postaja, je pracej neuglednega videza). V tem magacinu kupujejo naši trgovci, da potem prodajajo po tržnicah in tudi butikih. Kitajcev pa imaš kjer koli hočeš. Je pa dražje pri kitajcih kot v magacinu.

A ta magacin je MIRELA ! ?

a si lahko m alo bolj natančna kje je to???? meni se niti ne sanja……a to je tisto ob cesti

Ja to je mirela. Mi smo ponavadi parkirali na avtobusni postaji kjer je garažna hiša. Potem greš pa po ulici, ki pelje k morju – to je kar naravnost. Ta mirela shop je kakšnih 200 m od atvobusne postaje.Ful umazana, nizka stavba, par stopnic pa ljudi se noter kar tare.

no way da grem še kdaj tja not….

Glej tisto rumeno črto, ki pelje za morjem.Konča se z rdečo stavbo to ja avtobusna postaja, parkirna hiša in pokrita tržnica. Ta mirela shop pa je nazaj po tej rumeni črti proti morju, na desni strani ulice. Moraš imeti pa res kar dobre živce tam notri. No, mi bomo sigurno še šli tja not.

New Report

Close