plise zavese
Pozdravljeni!
Prosim za informacije iz lastnih izkušenj, kako se obnesejo in kako ste kaj zadovoljni s plise zavesami na oknih, ki se potegnejo od spodaj navzgor. Zanima me tudi kako je kaj s čiščenjem tako oken kot samih zaves. Prosila bi tudi za informacijo, kje je kakšen dober izdelovalec takšnih zaves (okolica Celja).
Hvala za vaše odgovore in lep pozdrav!
midva s fantom jih imava, na strešnih oknih (je mansarda) pa še na navadnih, obnesejo se super, vsaj na strešnih oknih, všeč mi je ker jih potegneš tolk gor kolkor hočeš-čez dan ko je sonce jih dam bolj dol, zvečer pa gor, pa še pozimi zlo dobr toploto zadržujejo, poleti pa hlad-nisem verjela dokler nisem sprobala. mogoče me edino v dnevni mal moti, ker ni navadnih zaves in se mal “robovi” oken-vrat na balkon vidijo..navadne zavese to lepo prekrijejo in dekorirajo pa tud prostor nardijo drugačen. odvisno kaj hočeš nardit od prostora, midva mava vse v lesu pa zlo minimalistično opremljeno pa dobr izpade, če maš pa več stvari ti pa rajš navadne zavese priporočam, ker kot že rečeno, prostor mal čudno izpade če se vidjo “robovi” oz cel okvir okna.. no, vsaj po mojem mnenju. okusi so hvala bogu različni 🙂 srečno