Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pralni stroj – svetujte

Pralni stroj – svetujte

Pomagajte mi izbrati en dober pralni stroj (ne Gorenje) oklevam med temi,
Elektrolux EVF 14470 W cena 621 E
Candy 40612 cena 450 E
Bosh Waa28261 cena 500 E

Elektrolux in Bosh imata 1400 obratov Candy 1200. Vzela bi elektroluxovega pa se mi zdi predrag.

Kaj pa vi mislite oz kaj imate doma?

Lp

Jana

Jaz imam Candy s 1200 obrati že nekaj let pa sem zelo zadovoljna. Men se zdi, da je 1200 obratov čist dovolj, saj drugače se pa tudi perilo preveč uničuje. Počakaj, da ti še kdo svetuje. Lahko noč

Hvala za hiter odgovor:)

Lepo noč

Po moje je tudi candy čist OK, sicer, jaz bi vzela elektrolix, če bi imela dovolj casha.

Čisto dovolj je 1200 obratov…perilo se pri večjih obratih res uničuje.

Jaz uporabljam največ 1000 obratov.

Jaz bi kupila Boscha na tvojem mestu.

El-je res predrag
Candyi pa so znani po tem, da so glasni….lahko pa da so jih kaj izboljšali.

lp

Jaz več kot 130.000 SIT za pralni stroj ne bi dala in kolikor sem gledala, sploh ni problema dobiti v tem rangu. Najbolj me mikata ravno Electrolux in Bosch.

Priporočam Bosh.

Med temi bi jaz Bosch. El je res precej dražji. Ima morda kaj več uporabnih funkcij od ostalih? ali pa morda nastavitev centrifuge? Meni je bilo pomembno takrat, da ima čimveč program, da ima program za “ročno pranje” da lahko perem volno in zelo občutljive stvari v stroju.

Pravijo da so Elektroluxovi najboljši pralni stroji, medtem ko so sušilci najboljši Boshovi.

Jaz imam kombiniran Electrolux, ki je bil 100 evrov več. Samo pralni stroj pa je res pretirano drag.

Imam novega 3 dni starega Boscha za 625 EUR, na akciji cena 512 EUR.
Izkušnje? V treh dneh me še ni pustil na cedilu (malo heca).
Sem pa prej imela 10 let Candy pa je bil čisto O.K. Mogoče bolj glasen od tega novega, vendar pa tudi tehnološko starejši in zastarel.

LP Maja

Lep pozdrav !
********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> [email protected] 041 442 160

New Report

Close