Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slender You-poznate to?

Slender You-poznate to?

Veste kaj o tem, priporočate? Je res za oblikovanje telesa, zgubljanje teže…?

uf..jest sem hodila ene 10 let nazaj! “telovadba” za lenuhe – takrat mi je bilo na kozo pisano!;-) kolikor se spominjam lezis na enih napravah, ki se premikajo in na ta nacin kao “telovadis” 🙂 smesna zadeva skratka…

jest sem tudi ene 10 let nazaj hodila, učinek samo v denarnici,hehe

Moja mami je hodila, ko je prišlo to k nam ene 15 let nazaj. Večje bedarije pa še ne. Isto se ti piše, če doma ležiš v postelji, samo doma boš to delala zastonj.

Hm, jaz imam pa drugacno izkusnjo. Tiste mize res migajo, a sem morala posteno zraven sodelovati! In je bil kar konkreten trening, da potisnes mizo navzdol ali nekaj odrines – seveda ce pa samo pustis, da samo dela in ti le gor lezis, potem jasno da ni nic.

Je treba prav uporabljati. Meni so natancno pokazali, kako se vadi in sem bila cisto mokra po treningu.

Sem ful presenecna nad odgovori, kaj ste res samo gor lezale in delale nic???:))) Saj ne morem verjet, ha, ha.

Tukaj še ena, ki je hodila na Slender pred 10 leti in ja, resnično je to telovadba za lenuhe, če ste zdravi oz. za tiste, ki zaradi določenih zdravstvenih težav (križ, kolena, sklepi) ne smejo ali ne zmorejo normalne telovadbe.
Na mizah ne gre ležati, če pa bi hotel kaj fino migati, pa tale zadeva gotovo odpade. Če si se s polno paro uprl pritiskom mize, je naprava začela stokati (oddajati glasnejši zvok) in hitro so te opozorili, da zgolj blago sodeluješ pri vadbi 😉

Moj nasvet – če okrevate po poškodbi ali zaradi drugih težav niste sposobni drugih telesnih aktivnosti, potem ja, drugače pa škoda denarja in časa!

jst sem hodila, pozna se le v denarnici, najboljša je zadnja naprava kjer 15 minut lenariš

Meni se tudi zdi, da je to bolj za zgubljanje denarja kakor teže.

Sama imam podobne izkušnje kot toya in sem začudena nad odgovori. Sama sem se v tisti slabi uri prav pošteno namučila, na začetku, še brez kondicije pa sploh nisem uspela delat pravilno. A vam ni nihče razložil kako vaje potekajo?
Telo se mi je po enih treh mesecih preoblikovalo tako, kot še z nobeno vadbo prej in pozneje ne.

Živjo!

sicer vem da sem tole temo zdele privlekla ven iz prahu 🙂 ampak vseeno bi povprašala če slučajno katera ve v katerem salonu ali centru take vrste “telovadbo” izvajajo???

Hvala vsem za odgovore

New Report

Close