Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a katera ve kaj bodo prodajali v ta novem h&Mju v mestu?

a katera ve kaj bodo prodajali v ta novem h&Mju v mestu?

A bojo mel tudi ta velike številke al ne?

ugibam, ampak po moje bodo imeli cunje 🙂

ok, popravek, a bojo meli velike številke cunj?:)

A se odpira al kaj? Nič ne vem.

Svež kruh!!!!!

Ne.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

imeli bodo nadstropje z veliki številkami – za močnejše in na tem “štuku” bo še za nosečnice, na enem bo nakit, na enem moško in na enem žensko, OTROŠKEGA ODDELKA NE BO 🙁

lp

Moško, žensko im mladinsko kofekcijo!

Tako piše na plakatu.

Lep dan,
Anika

Ni res. Ne bo niti za nosečnice niti BiB oddelka. In ja, niti za otroke.

Imeli bodo ženski oddelek, moški oddelek, jeans za ženske in moške, Divided za ženske in moške, perilo in dodatke (tukaj bo pa precej razširjeno, imeli bodo tudi čevlje :)).

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

O, bog pomagaj, a res rabimo tolk štacun?????

🙂 Ej, pa še več jih bo… 🙂

LP

saj hodijo tudi italijani in hrvati k nam kupovat 🙂

torej oddelek za nosečnice in BB ostaja samo v MB, škoda

ja men so to kar sem napisala v cityi parku povedali da bo tako vmestu..

lp

New Report

Close