Nogavičke – RAPORT
Izbira nogavičk v trgovini (sem obljubila) je naslednja:
Tanke bombažne nogavičke z bremzicami od vel. 2 – 4 (sem videla tudi št. za odrasle) – po ceni od 405 – 412 SIT / barve: rumene, drap, zelene, roza, rdeče
Debelejših nogavičk z bremzicami še niso dobili, ravno tako pričakujejo tudi dokolenke za otroke. Imajo pa frotiraste nogavičke brez bremzic. Ker sem imela s seboj psa in skoraj 3 letnico, ki sta se mi oba ovijala okoli nog, sem čisto pozabila pogledati ceno – sigurno pa ni pretirana in podobna zgornjim.
Torej: povejte, kaj želite, ali pa se zapeljite v TIMPRO trgovino v Škofji Loki. smer Železniki. Na “koncu” Šk. Loke, preden vstopite v Selško dolino je na desni strani tabla “Trgovina s tekstilnimi izdelki TIMPRO”. Pred trgovino je veliko parkirišče.
Hlač zase nisem našla, imajo pa 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na določene artikle. Kaj vse spada pod “določeno” si nisem ogledala iz zgoraj omenjenih razlogov (pes in otrok), opazila sem pa škatlo z moškimi hlačami iz deftina (kosmaten jeans) po 3.500,00 SIT.
Nataša
Hvala, NatasaH, nikoli se ne bom tako veselila obiska moževe babice in tet v Železnikih in Šk.Loki kot tokrat, ko bomo spotoma zavili še v to trgovino. :)))) Šalim se :))!