A nima nobena močnega deca?
Moj je sicer suh , je pa visok 191 cm. Največji problem so hlače, za srajce in jope ali puloverje še gre.
Kavbojke kupuje v Tom Taylorju, prav tako oblačila za prosti čas. Tudi v H&M kupi kakšno srajco, ker imajo daljše rokave.
Boljše hlače, službene srajce.. pa kupuje v specializiranih trgovinah z moško konfekcijo, kjer mu jih običajno tudi popravijo, če mu ravno ni po JUS-u.
LP Maja
Moj kupuje v Mega factoy outlet (v LJ na Rudniku in v BTC) – največja izbira različnih znamk, krojev, dolžin, širin in še kaj. Pa vse na enem mestu – športno, elegantno,… Najbolj mu odgovarjajo BZ Murpy&Nye, Helly Hansen, nekaj ima tudi Tom Tailor – vendar zadnje čase ima TT precej nekvalitetno robo (sploh za denar, ki ga plačaš), kupoval je tudi Nes, vendar so se tudi ti pokvarili v kvaliteti (cene pa močno naraščajo).
Včasih sploh ni hodil po trgovinah, ker ga je nakupovanje spravljalo v obup, saj so v vsaki trgovini le debelo gledali, ko je vprašal za številko. Če pa so jo že imeli, pa so bile hlačnice in rokavi zelo kratki (ima čez 190 cm) – kot, da so debeli le majhni moški.
Aja, sedaj je pa kot ena “baba” – kar naprej si nekaj kupuje:)). Mislim, da me je v garderobi že prekašal:)).