Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Meni so pa debeli moški fuj

Meni so pa debeli moški fuj

Spodaj berem, da vas ima kar precej doma debele dedce. A pa vas sploh še privlačijo? A jim nič ne težite, naj shujšajo? A nič ne športajo? Jaz že ne bi mogla z enim vampastim debeluhom seksat niti gledat tist njegov špeh.

jaz imam raje enga, ki ima 100 kg, kot pa nekega suhega komarja. Ded mora bit ded pa konc!
🙂

Vsak po svoje. Če bi pravilno brala je šlo pretežno za moške, ki so veliki v višino in kilažo. Številka 90 ali 100 kg se res sliši veliko, na višini 190-195 pa to sploh ni debel, zašpehan, vampast moški. Je pa ogromen.
Moj ima pri višini 191 cm borih 73 kg. Je presuh, kot pajk matija.

LP Maja

Lep pozdrav !

no, meni pa je bolj kot kilaža pomembno to kar ima v glavi.

Itak da.

LP Maja

Lep pozdrav !

To pa itak.

Če te že ne pof*** dobr, te vsaj povala.

:))))

Moj ima 140 kg, pa je tako v redu človek, da ga ne bi zamenjala za nobenega manekena. Težim mu, da shujša, ker se bojim, da bo prej ali slej zbolel zaradi kil, srce, žile pa to… Seks je zelo dober z njim, vizualno me kilogrami ne motijo, ker ko ga gledam, vidim njega kot osebnost, ne pa kot kožo in špeh.

No, če že govorimo o sexu …
Meni debeluščki niso v redu sex-partnerji (no, vsaj tista dva, ki sem ju imela čast spoznati v postelji), ker niso vzdržljivi. So kar hitro upehani in potem sopihajo kot lokomotive, da se človeku že kar smilijo 🙂 Suhi so po mojih izkušnjah navadno boljši v postelji …

Nekega štila od metle ne bi ravno imela, ampak debeluhara pa tud ne… malo maščobice in mišic-to je tisto pravo….postava naj bo sorazmerna z višino. Saj 75 kg in 190 cm tud nikak ne zgleda….

Ja, saj štil od metle tudi ni ok. Ampak tudi to je bolje kot vreča špeha. debele ženske pa mi sploh niso neprivlačne, kakšne so prav sexy, ampak moški mi pa res ne potegnejo.

Enako, kakšna ženska z malo več kilami še zgleda nekako, deda bajsa pa še nisem videla dobrega…ne bi mogla z njim…..AMPAK vsakemu svoje….

Še dobro, da ne mislijo vse ženske tako, ker če ne bi bilo 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških samih, ker so debeli, 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bi bilo samih, ker so grdi, 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bi bilo samih, ker so nekulturni, varajo, imajo težek karakter, so neznosni, tečni, ostalih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa si itak homoseksualci :))

:))))))), si me nasmejala

lp

očitno je v teh časih bolš,da maš deca k iz reklame,manekena pa da te nabuta vsak dan,pa da ma druge babe,pijančuje… kot da maš mal bol “konkretnaga” in je človek v vseh ozirih.Jajaj kakšna neumna debata,jest pa še bl k se utikam,pa nimam ne debelga ne suhga glih taprav,po srcu pa je dobr k kruh glihkar pečen.

Skratka,samske navalite na trlice pa tud če boste vsak dan pregarbane,se boste vsaj z njegovo postavo lahko hvalile.

Božemili!!!!!!!!!!!!!!!

‘debele ženske pa mi sploh niso neprivlačne, kakšne so prav sexy, ampak moški mi pa res ne potegnejo’

Vitka, no, ti pač moški ne potegnejo, saj to ni nič takega:)

Kot sem že spodaj napisala ima moj 100 kg na 198 cm višine in je za moje pojme presuh. Ko sva se spoznala je izgledal super s svojimi 120 kilogrami.
Nisem pa se zaljubila v njegove kile in izgled ampak v njega kot krasnega človeka.

To je pa sedaj prav važno, kakšnega ima katera. Važno da si ti s svojim zadovoljna.

Očitno je da nimaš pojma o tem kaj je debelost.

Torej tvoja teorija: privlačen, ne debel moški je grobijan in še kaj… debeli so pa ah tako prijazni in srčni…. No, kaj takšnega….dobro je vedet ;-)))

moj dec ima 120 kg in me ne moti. ko sva bila še fant in punca, sem ga predstavila prijateljici, ki je bila šokirana, da kakšnega fanta sem si našla, da bi si lahko našla boljšega. midva sva poročena že 16 let, imava tri otroke in se imamo super. taista prijateljica pa je našla res dobrega moža na pogled, pa jo je varal na vsakem koraku, doma ji ni nikoli nič pomagal, sedaj je ostala sama z enim otrokom, ker se je ločila.

jst pa ugotavljam, da so vaši moški tudi pravi velikani… koliko pa ste velike ve?

Ni res da so suhi boljši, ker če je sam suh ima tudi t***a suhega.
Močnejši so boljši v postelji. Nič ne žuli.
Preverjeno.

Men je bil Božiček zmeri prou kjutkan, pa ni glih suhcen.
Pa saj je vseeno kako izgleda, čez 50 let bo tako drugačen, kot je bil takrat ko si ga našla. Ali ga je potrebno menjati, ko ni več čisto po standardih?

Pa ni glih res, čez 50 let bo en debeluh še večji debeluh, moški, ki kaj da nase in ne sam vase in skrbi za svoje telo, bo pa tudi takrat vitalen.

Se popolnoma strinjam s tabo, acjom. Moj jih ima 96, pa me 100x bolj privlači, kot pa me je pred tremi leti ko jih je imel 68, a si predstavljaš? Zdaj jaz še ekstra dajem pobudo za sex!!!

New Report

Close