Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bruhanje-kaj skuhati

bruhanje-kaj skuhati

Kaj naj skuham otroku, ki se bori s trebušno virozo in bruha 2-3-krat na dan za večerjo? Ima 4 leta, sicer je dobre volje, vročine nima. Hvala!

riž kuhan na vodi, bobi palčke, velik čaja, vode,prežganko in mal kruha notr

Vse to za večerjo?

Prežganko z malo prepečenca noter, ali pa prepečenec pa kakšen čajček za buščeka,…emmm…

ne, ne vse to za večerjo, pač več variacij, jst bi sam prežganko in mal kruha notr, pa čajčka

Kaj je sploh prežganka?

prepraži mal moke, lahko kr na suho al pa kako kapljico olja, tolk da zadiši, zalij z vodo, dej malo kumine, malo soli , jaz dam še zvrkljan jajček,ali pa daj samo razžvrkljan beljak, ter fajn premešaj in pusti da malo vre, ni treba velik časa, potem samo še dodaj malo kruha al prepečenca

Hvala!

ni kaj, naj mu tekne, tud če poje čist malo, nekaj že ostane v želodčku, kljub bruhanju, revček

Kaj pa jabolčna čežana in noter proseni kosmiči? Lahko sladkana?

mislim, da mu ne bo škodilo, če mu malo sladkaš, a ima drisko tudi?

Ob vseh stvareh, ki jih je že svetovala jhhhdjjjjd, ne pozabi na sol – zaradi nevarnosti dehidracije (ZATO so, na primer, priporočljive bobi palčke).

Sem mislila, da dehitriraš zaradi pomanjkanja vode v telesu.

Nima ravno driske, ima pa tekoče blčato 1-krat na dan.

sol veže vodo v telesu in zato je fajn da je bobi palčke, jaz sem kupim v lekarni nelit 60, ko ma mali drisko in bruha,je tak prah ki ga zmešaš z vodo, takega slanega okusa.

poznam, sam nelit ji ne sede ravno
za kosilo sem nardila juho iz krompirja in bučk pa je bilo ok (doslej), zdaj pa ne vem, kaj bi za večerjo…prežganke še ni jedla pa ne vem, če bi ji sploh bila všeč
sicer pa je tudi palčke in pije kokakolo, o groza

Sara napisal:

> Sem mislila, da dehitriraš zaradi pomanjkanja vode v telesu.

Ja, s katero gredo iz telesa tudi minerali.

New Report

Close