Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek voziček za dva

voziček za dva

Zdravo!

Odločamo se za drugega otroka. Prva je stara skoraj 7 mesecev. Zanima me oz. imeli bomo voziček za dva, ker smo doma na malce težjem terenu ( hrib) vem da mala ne bo hodila pa tudi še premala bo.
lepo bi prosila za nasvet kakšen voziček naj kupimo, da bo šel v mojega Clia (2003) in da ni marela pa imeti mora velika kolesa 🙂 Sem kar zahtevna, a ne?
Kupila sem takrat nov avto, ki je popolnoma po mojih željah 🙂 sedaj pa razmišljam da sem do sedaj največ zgubila (1,5mio :(( pa bi ga rada vozila vsaj še dve leti, pa je problem sedaj voziček.
oči ima pa karavana tako da dopusti, nedeljski izleti …. niso problem.
res bom vesela vsakega nasveta 🙂
Hvala

Kopirala sem še sem, ker je tukaj več obiska. Res bom vesela za kakšen nasvet.

Hvala in lep večer :))

Imej isti voziček , kupi pa rolko ozuiroma buggy board desko za starejšo hči.Poglej pod www. mami.si

Pa saj je napisala, da je zdajšnji otroček še premajhen, da bi se vozil na tej polički

Baje ima Jane neke fajn variante.

Bi bilo za prašat v pikapolonici

lp in lepo nosečnost

JANE – powertewin ali Twintwo. Pri nas bo razlike 16m in na podstrehi že čaka Powertwin.

Ampak ti vnaprej povem, da se zadnji sedež NE poleže popolnoma, čeprav večinoma po netu piše, da se. Naklona je kar kakšnih 30 stopinj. Ampak mi imamo še od prvega original lupinico, ki paše gor, pa še eno trdo torbo dobim, tako da nekako bo že. Za krajše sprehode pa prvi voziček s trdo košaro.

Če spraviš v avto twintwo, se mi zdi da imata otroka v njem več prostora, ker je daljši.

New Report

Close