toyota yaris ali nissan note?
Jaz imam note-ja. Z njim sem zelo zadovoljna. Sprva me je premamil njegov zunanji izgled, sedaj mi je najbolj od vsega všeč njegova prostornost, kljub majhnim dimenzijam. Tule so res naredili pravi čudež.
Je pa toyota yaris tudi krasen avto. Ma, če bi ga primerjala s katerimkoli malčkom, bi ti svetovala toyoto. Sedaj pa ne vem:) samo za dva je tudi yaris dovolj, nissan pa ima sicer več prostora in za moj okus je lepši. Ampak – o okusih se ne razpravlja:)
Po voznih lastnostih sta pa obe znamki super. Za toyoto vem iz pripovedi, za nissana pa iz izkušenj. Moj stari je bil praktično nepokvarljiv.
Kateregakoli kupiš, ga ne boš posrala.
Ja, tudi mi ga imamo, note-a namreč. No, vsaj imeli smo ga in sem bila zelo žalostna, ker smo ga menjali. (mož dela na nissanu). Meni se je dopadel, ker je bil enostaven za parkirat, v prtljažniku je še skrito dno, kar pomeni, da je še poglobljeno…
Kar pa se tiče prostora-imam dva otroka in smo vsi lepo odšli na morje, z vozičkom vred in vso kramo. Je pa zanimivo,da je zadnjič mož prišel domov z večjim avtom, pa je Kim(hčerka) rekla: “ati, ta avto je pa manjši. Dosežem strop in noge imam na tleh. A greš lahko s sedežem bolj naprej, ker je tesno!”
No, toliko…
Fajn avto, ja!
Čao
Priporočam ti Nissan Note, super prostoren avto, ki ti za svojo lepo in dosegljivo ceno ponuja res ogromno, dobri motorji in kvalitetni materiali v notranjosti. Mislim da je na Note trenutno tudi okoli 1250€ popusta. Na Avtohši Real imajo testnega 1.4 in ti priporočam da greš na testno vožnjo, ne bodo nič komplicirali, 01 589 13 65.
@Najana: število air bag-ov ni merilo za varnost!
Ma kje ste bile zadnjič, ko je ena trdila, da v Nota ne spraviš niti dveh otr. sedežev?
Zgrešila ne boš ne z enim ne drugim, mogoče ima note res večji prtljažnik, zanimiv je tudi, ker je zadnja klop pomična, tako da si po potrebi povečaš prtljažnik. Meni se zdi res zelo simpatičen. (A se vidi, da tudi sama vozim nissana????). Velik plus za Nissana je tudi odličen servis v Moravčah (Krulc).
sama sem tudi v fazi nakupa novega avtomobila in sem skoraj že odločena za yarisa – veliko sem o njem prebrala, kritik skoraj nič, na splošno se o njem ne sliši posebnih kritik, čeprav seveda lahko naletiš na problematičen avto, samo naj bi bilo pri toyoti to manj verjetno, delajo pa yarise v franciji
o note -ju nisem na tekočem, ker mi pa vizualno ni všeč