prodaja vrtnega orodja-ženska
Čisto odvisno ali te take stvari vsaj malo zanimajo ali pa nič. Čeprav se po moje da tudi naučiti, tudi ni rečeno, da moški ne more prodajati cunj, če recimo vlečemo sosledje iz tvojih besed. Moja tašča je celo življenje prodajala kotne ventile, šraufe in drugo železnino in so ji bile te stvari v nulo jasne. Brez pomisleka o spolu..
Če proučiš lastnosti kakšnega hladilnika/štedilnika/pralnega stroja ki ga želiš kupiti bi se po moje tudi s kakšno motorko lahko seznanila 🙂
Ne, ženska se pa ne more naučit prodajat vrtno orodje!!!
-:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Resno, še nisi opazila, da nekatere ženske vedo veliko več o “mašinerijah” kot pa nekateri moški??
Jst sem enkrat v eni trgovini kupovala pipe, pa sem rabla sifon. In nihče od moških prodajalcev ni imel pojma, kaj bi jst rabla.
Pa se oglasi potem ena starejša gospa (tudi stranka) in mi začne vse strokovno razlagat in pomagat iskat.
Potem mi pove, da je celo življenje bila prodajalka na vodovodnem oddelku, zdaj pa je v pokoju.
lp
če te to zanima, če si mal tehničnega tipa bo okej, sicer pa je moskim tezko gledat zensko na tem oddelku, ko mu mora razlagat kako se rokuje recimo z motorko ali motokultivatorjem…ne vem no, če te to ne zanima, bo tezka, ampak ej, itak je pol prodajalcev, ki nima pojma kaj prodaja, torej bodi se ti ena izmed njih, samo jaz v take stacune ne hodim, so mi brezvezne!
Sem mnenja, da mora prodajalec bolje od mene vedeti kaj prodaja, ne, da ga jaz ucim, ker se itak zmeraj rada poucim o zadevi, internet je super stvar zato… ki jo kupujem, prav zato, da me nekdo ne more prinesti naokoli…