Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek torki v Mercatorju

torki v Mercatorju

je v mercatorju še vedno možno s torkovim nakupom naslednji torek dobiti 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta? Na kakšen znesek?
Kaj se mi potem najbolj splača, da vsak torek kupim toliko, da dobim naslednji torek popust in to vlečem v vsak torek naprej?
Ker, če bi nakupe zreducirala na dva večja, na dva torka, potem prvi torek ni popusta, druga pa?

Kako pa ve prakticirate?

Da dobiš popust moraš kupiti za 50 eur.

Mi kupujemo vsak torek v Mercatorju in sicer nakupiti moraš za 50 EUR, da nasljednji torek dobiš 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta. Vsak torek nakupimo za 55 EUR – 60 EUR, tako da imamo vedno popust.
Lp

Jaz mam ful luštno sosedo, greva skupaj v šoping, skupaj nabereva za več kot 50 eur, pa se mava luštn, se mal pomenva, pa nasmejiva, pa še popust si pridobiva za nasljednjič…….od kar grem 1 x na teden, druge dni ne hodiva več….sem ter tja skočim po sadje in mleko…….

Veljajo pa tudi nakupi v maxiju in modiani. Kar zna biti za denarnico hido stresno:)

Ja, tako je.
Nakup mora biti v vrednosti nad 50 evrov oziroma potem naslednjič tam okoli 56 evrov (da je nad 50 evrov, ko ti odštejejo popust). Jaz to prakticiram zdaj drugi mesec in mi je že prvi mesec uspelo prihraniti 100 evrov, s čimer sem se že pohvalila.

No, jaz to prakticiram kar nekaj časa in res se prihrani. Pa ne zaradi tistih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ker je to pri 50 € samo 5 €, ampak pomoje zato, ker sem se zorganizirala in kupim res samo po listku. Čez teden pa kruh in kakšno sadje, se pravi drobnarije. Prej sem šla pa v soboto v trgovino in kupila tisto na listku+kar mi je še v oko padlo.

Tudi mi to prakticiramo ta dugi mesec in se tudi meni zdi fino, ker kar nekaj denarja manj porabim za v trgovino, pa še red smo si naredili.
Lp

Jas tudi prakticiram z listekom v torek, druge dni pa samo če je kaj nujnega ali posebnega. Kruh pa pečemo doma.

Prihranku cca 25 € se pridruži še vsaj 40€, ki sem jih običajno zapravila več, ker je bila nabava bolj stihijska. Sedaj pa ne grem v štacuno, pa če je že v nedeljo hladilnik izropan. NE. IN ne morete verjet, kako smo sedaj obudili kakšne stare jedi za malo denarja, ko ni vsak dan skladovnic tune, salamc, namazkov v hladilniku. Pa nobeden v družini ni opazil tega, da bi bilo sedaj kaj slabše!!!

Pa velja popust samo za imetnike Pika kartic?

Ne, za vse velja.

Če pa nisi blond… greš pa v TUŠ ali Špar pa ne rabiš popusta pa je ugodneje……….:P

New Report

Close