Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dr.Golouhova z Metelkove

Dr.Golouhova z Metelkove

Z našim devetmesečnikom sva naročena k dr.Goluohovi na pregled v razvojna ambulanto.Mogoče katera ve kako poteka ta prvi pregled in koliko časa traja?

Hvala vam.

Midve s hčerko sva bili pri njej, samo je od tega še skoraj 4,5 let in se bolj malo spomnim. Poslali so naju v razvojno amb, ker je imela nizko porodno težo, nič hujšega. Spomnim se, da sva sedeli ležali, kasneje “sedeli” na blazinah, opazovala je njene reakcije na zvok, dotik ipd. Se opravičujem, ker nisem pomagala ampak se res bolj malo spomnim. Skratka, najini obiski so bili prijetni, je pa res, da hčerka ni imela kakšnih večjih težav.

Ko se je rodil naš mali ,je imel to zdravnico ,ki smo jo po 1 mes.zamenjali!!skoz je trdila da je mali premalo pridobil na teži-bil pa je kar zelo močan fantič ,ki je ogromno jedel-hvalabogu za našo dr.Kalinšek,ki me je takoj sprejela in rekla da mali nima nikakršnih težav!!

Haloo!!

Pregled traja toliko časa, da zdravnivca ugotovi kakšne težave ima dojenček in kakšne terapije potrebuje.

Mi smo jo zamenjali, ker ne pomeni, da ni strokovno dobra zdravnica.

Pojdi k njej in si ustvari svoje mnenje.

Veliko zdravja,
kaja

no jaz hodim s svojo hčerko k njej (ima DS) in je zame zelo v redu. Vsaj do naju in tudi pove tisto kar res ni ok in kar je super. Prvič jo je opazovala kaj že zna in kaj še ne, veliko je mene spraševala kako je, kakšne težave ima ali nima…Ne vem bili vsa kar dolgo notri (še zdaj sva kadar prideva) in se nama resnično posveti. Vsak pa itak drugače gleda in ima drugačne izkušnje, tako da enemu je v redu, drugemu spet ni. Saj je povsod tako!

Meni se zdi, da se kar lepo posveti otroku in staršem, umirjena, prijazna, odgovori na vsa vprašanja. Čeprav težko ocenjujem njeno strokovnost, bi rekla, da ji čisto nič ne manjka. Mi smo z njo zelo zadovoljni.

New Report

Close