Po porodniški brez službe
Dobro jutro vsem!
Vem, da je bilo na to temo v sosednjem forumu starši staršem že precej napisanega in sem kar pridno brala včeraj zvečer, ampak vseeno bi vas rada še tukaj poprosila za vaše izkušnje, mnenje, nasvete in pomoč.
Namreč na sestanku s šefom (naivčina sem seveda mislila, da mi bodo pač razložili osnovne značilnosti mojega bodočega dela, ker so se v času moje odsotnosti reorganizirali) sem izvedela, da me v bistvu po poteku porodniške v službi več ne rabijo.
Organizirali mi bodo sestanek v kadrovski, kjer mi bodo baje ponudili ali drugo delovno mesto ali pa sporazumno prenehanje dela z odpravnino.
Naj povem, da imam pogodbo za nedoločen čas. V firmi sem zaposlena skoraj 10 let, res pa je, da sem bila zaradi rizične nosečnosti in porodniške zadnje leto in pol odsotna. Imam skoraj magisterij (še zagovarjati ga moram), v “mojem” sektorju pa je zaposlenih 7 ljudi vključno z mano (septembra sem dobila novo odločbo, zato si lahko predstavljate moj šok)
Šef je včeraj nekaj jamral kako zdaj dela tam en fant, ki pa je plačan od hčerinske družbe, ker on ne more plačati njega zaradi kadrovskih omejitev pri zaposlovanju. Seveda problem sem jaz, ki se trenutno še nahajam v tem sektorju in na plačilni listi. Pa so se me mislili znebiti in namesto mene zaposliti tega fanta…Ali to smejo?
1.Zanima me ali me lahko premestijo na drugo delovno mesto, na moje staro in sedaj še veljavno pa dajo tega fanta – novega delavca?
2.Ali me lahko odpustijo kljub pogodbi za nedoločen čas? Kakšno odpravnino mi potem morajo ponuditi?
3.Ali mame (starši) res uživamo kakšno posebno pravno varstvo in da imamo prednostno pravico pri zaposlovanju oz. obdržanju delovnega mesta?
4.Ali me lahko premestijo na katerokoli del.mesto ali mi morajo poiskati takšno primerno izobrazbi?
5.Ali naj se obrnem po pomoč k sindikatu ali bom potem v še slabšem položaju?
Se vnaprej opravičujem, če sem vas zamorila. Ampak res ne bi rada končala na cesti, saj moram skrbeti za svojo pikico, ki potrebuje varnost.
Kaj mi svetujete? Poleg ZDR kateri zakon še ureja pravice in mi ga priporočate v branje?
Pa še to: Kakšne so bile vaše izkušnje z iskanjem nove zaposlitve? Se mi zdi da delodajalci mamicam z majhnimi otročki niso najbolj naklonjeni.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore in nasvete in vam želim en čudovit dan!
Natilana
1. Lahko te premestijo na drugo delovno mesto, vendar samo z novo pogodbo o zaposlitvi.
2. Lahko te odpustijo tako, da ukinejo tvoje delovno mesto (torej tvojih del in nalog ne more opravljati nihče drug), lahko zaradi nesposobnsti (če ti jo seveda lahko dokažejo, kar je težko, če si bila leto in pol odsotna) ali po krivdnem razlogu (bivša disciplinska). Kolikšne so odpravnine ne vem, je pa vse v ZDR (če ne drugega, pojdi v knjižnico)
3. Ne vem, tudi če taka pravica obstaja, se ponavadi ne upošteva:-((
4. Primerno izobrazbi.
5. Če si član sindikata, se nanj le obrni, naj ti pomagajo.
Srečno.
moja situacija je bila zelo podobna.
vendar sem zaposlena v veliki firmi in ko se je razvedelo, da me želi moj šef odpustiti, so začeli naj tudi drugi pritiskati tako, da je na koncu odprl še eno delovno mesto za tistega, ki me je nadomeščal. Vendar sem si vseeno poiskala novo službo (boljšo) in se odločila za odpoved. No, pri meni so se vmes stvari začele komplicirati….
ma, da vidiš faco mojega šefa, ko sem mu prinesla odpoved…. Jaz sem žarela (skoraj tako, kot po porodu 😉 on pa jecljal.
V glavnem, nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha… dosti sreče ti želim.
LP
Nevem odgovorov na tvoja vprašanja. Imam pa za sabo eno “grenko” izkušnjo.
Tudi sama sem ostala po 11 letih pri isti firmi na cesti, z dojenčkom, stara 28 let. Si lahko misliš kakšen šok (podnajemnik, nov družinski član…).Zaposlena sem bila v pisarni, za nedoločen čas, za moje del.mesto potrebna 5 stopnja, manjkala mi je samo še diploma za 6 stopnjo. Na mojem mestu pa ženska s 4 stopnjo, stara 40 let. Ponudili so mi slabše del.mesto, z veliko manjšo plačo, neprimeren čas, nečloveški del.pogoji (vse to sem poznala, ker sem že prej delala na takem del.mestu in sem kar nekaj časa rabila, da sem napredovala). Po kratkem posvetu z znanko na sindikatu sem se odločila, da jih zapustim, če mi dajo odpravnino. Torej uspeli smo se dogovorit za odpravnino, plus tega sem bila 6 mesecev na čakanju. Tistih 6 mesecev sem prejemala višjo plačo, kot pa bi jo, če bi se zaposlila na slabšem del.mestu(kljub temu da je bilo to le 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plače). Po 6 mesecih sem pristala na zavodu, kjer sem imela po takratnim pogojih pravico 6 mesecev nadomestila. Izkoristila sem samo 13 dni in se zaposlila v dobro službo. Danes mi ni žal, da sem se tako odločila. Niti ne bi marala delati tam, kjer me ne marajo. In kot dodatek: lahko so me degradirali, ker še nisem imela zaključene 6 stopnje, saj sta se po pojasnilu te znanke 4 in 5 stopnja kot enačile, v primeru da bi s šolanjem že zaključila pa tega ne bi mogli narediti. Mislim, da je bil glavni razlog, da sem bila stara 28, ona druga pa 40. Jasno je bilo, da nameravam imeti še enega otročka. Poleg tega pa sem bila pri prvem doma že od začetka nosečnosti zaradi kroničnih težav. Če vse seštejem sem bila takrat doma 22 mesecev in največ mi je pomenilo še tistih dodatnih 6 mesecev, ki sem jih z veseljem preživela doma s svojim miškom.
Če ti je toliko do te službe, se pozanimaj kaj in kako, drugače pa vzemi kar ti dajo in pojdi in se nikoli več ne obrni nazaj. In še podatek, seveda so me skoraj na vsakem razgovoru vprašali kdaj mislim imeti 2. otroka, pa sem rekla, da ne, ker mož ni zato, pa še da sem imela rizično nosečnost. In če bi ga imela prej, bi mi bilo pravzaprav vseeno kaj in kako, saj služba ni nič v primerjavi s tvojim otrokom.No, navsezadnje imamo pa zdaj tega drugega otročka silom prilike, ker je šla firma v likvidacijo in sem zdaj doma, potem pa še malo zavoda, če službe ne bo. Seveda me malo skrbi, ampak ni me strah delat, tako da služba bo že, sam vprašanje kakšna.
Mislim, da bo najboljše, da se obrneš na sindikat, pa da ti dajo kakšen pameten pravni nasvet, kajti v zakonu je kar precej lukenj, ki jih delodajalec lahko izkoristi.
1. A veš, da bo tisti fant zaposlen na tvojem delavnem mestu? V pogodbi ima namreč lahko malo spremenjen naziv delavnega mesta (čeprav opravlja tvoje delo), pa tvojega delavnega mesta ni več …
2. Še ena fora: očitno so ti pripravljeni ponuditi drugo delovno mesto. Po zakonu ti morajo ponuditi drugo ustrezno zaposlitev; to pa je zaposlitev za katero se zahteva ista stopnja izobrazbe. AMPAK ista stopnja izobrazbe pa ne pomeni nujno tudi iste plače, kot si jo dobivala na prejšnjem delovnem mestu – to mesto je pač lahko ovrednoteno nižje. POTEM PA, če to mesto ne sprejmeš, dobiš lahko odpoved, ker nisi sprejela druge ustrezne zaposlitve, ki so ti jo ponudili. PAZI pa še to, da v tem primeru ne dobiš odpravnine!!
3. Kot mama uživaš varstvo (mah ja, kao da ga res) dokler otroka dojiš, dokler si v porodniški, … Potem pa ti do tretjega leta otrokove starosti ne smejo odrediti nadur (kao), nočnega dela, … Zakon pa te ne ščiti pred tem, da ti ponudijo drugo ustrezno zaposlitev … in pozneje dajo odpoved …
To so fore, ki se jih lahko delodajalci čisto legalno poslužujejo. Zato mislim, da ti kakšen nasvet pravnika ne bo škodil.
lp, Tini
Draga Natilana, res si se znašla v nezavidljivi situaciji. Žal ti lahko pomagam samo pri odgovoru na 4. vprašanje. Kolikor se spomnim s predavanj o pravu je tako, da če te delodajalec razporedi na nižje delovno mesto brez da bi ti za to prosila, ti mora zagotoviti enako plačo.
Sem se pa spomnila… imam kolegico – pravnico in dela na Zvezi sindikatov, ukvarja se prav s takšnimi primeri kot je npr. tvoj. Če hočeš, ji lahko posredujem tvoj post pa bo morda dala kakšen pameten nasvet.
Ne morem pa obljubit, da bo to še danes, ker je punca tudi na porodniški in trenutno brez interneta. Jo moram še “izslediti”. :)))
Draga Kleopatra1,
Zelo zelo bi ti bila hvaležna, če moj post posreduješ svoji kolegici z Zveze Sindikatov.
Moj mail najdeš v avtorju, lahko pa mi pišeš tudi tule ali na e-mail
[email protected]
Že vnaprej tisočkrat hvala in čudovit dan!
Natilana