LIDL-kak je?
Danes grem tja zaradi firbca :-)) Pa vam bom poročal.
primož
JOOOJ, odsvetujem vam ogled Lidla že prvi dan, kot vem je na teh otvoritvah vedno velika gneča in si ljudje še ogledati ne morejo drugega kot hrbte tistih, ki so pred njimi.
Jaz bom počakala kakšen mesec in če bodo mnenja o Lidlu pozitivna bom šla pofirbcat, drugače pa imam najraje Spar, kateremu bom ostala še naprej zvesta.
Jst sem bila in je super! Izdelke majo iz “naše dežele” in tuje! Lahko rečem, da je isto kot v Italiji! Majo pa vse živo – kar ti srce poželi! Men je super in ugodno! Sadje imajo I. kakovost in zelenjavo prav tako!
Sicer pa moram priznati, da nisem niti pomislila na to, da bi bilo slabo, glede na to, da mi je kolegica poročala sproti, kako intenzivno so se pripravljali in izobraževali od novega leta pa vse do danes! In predvsem to, kako resni so in da se zavedajo, da “poslujejo” z ljudmi in da morajo imeti vsaj kvaliteto! Prav tako so dodatno usposabljali punce, ki so na blagajni, za prijaznost in vse … če se kaj zaplete, če pride do težav – skratka mislili so na vse!!!!!
Z moje strani – POHVALE IN ČESTITKE!
Lp, Ella
No, jaz za razliko od nekaterih ne prisegam samo na “najboljšega soseda”. Zakaj bi kupovala samo v eni trgovini? Pa še najdražji?
Lidl sem pobliže spoznala v Grčiji lansko poletje in cene so bile precej precej nižje od ostalih trgovin.
Če bo tudi pri nas tako, bom kupovala samo še v Lidlu (malo za šalo!)!