kako se vse obrne
Najprej sem rekla,da si želim,da bi zanosila maja ali pa junija,potem sem si želela punčko,potem…..Pa ni blo, pa ni blo in še danes ni!Hodim na zdravljeneje neplodnosti in si močno želim otroka!Ampak sedaj ni več nič pomembno kdaj,kako ,katerega spola-želja je!A ni zanimivo kako smo ljudje priljagodljiva bitja situaciji?Hvala za vaša mnenja!
Pri nas tudi dolgo ni bilo nič, pa zdravljenja, pa operacije, pa na srečo, na hitro po tem hčerka, dve leti za tem pa sin. Pa nikogar ni nič brigalo kaj bo in kdaj bo. Po dolgem, doooooooooooooooolgem času pa pride tako v hecu na dan: saj ni važno, kaj je, samo da je FANT zdrav.
no saj veš kdo lahko to izjavi…….
Res je, zanimiva bitja smo.V štirih letih sem se kar pošteno spremenila in tudi spoznala ,da seveda nisem sama(občudujem vse punce na forumu neplodnost in seveda njihove partnerje)!Hude preizkušnje za parterstvo in seveda tudi za posameznika,ampak zato sledi ena nova zrelost(al kako nej rečem)Poglobiš se vase in v nekem smislu napreduješ,čeprav si v enem shitu(bom kr direktna),pol se pa pobereš in rineš in rineš……..Volja!
Imam pa še podvprašanje,glede na to da smo na sterševskem forumu?!!!!Ali bi posvojili in če ne bi zakaj ne?Jaz osebno in moj partner takoj,moram pa rečt,da je imel pomisleke glede barve kože in vere!Kar se meni zdi čist ,butast ampak tak je!Po mojem, tukaj malo igra moški ego-ne bojo me gledal v štacuni z črnko!Pa še en problem je v tej ljubi Sloveniji sploh ne moreš posvojit otroka.ampak prej star rataš!!!
jaz bi definitivno posvojila otroka, sem tudi imela malo težav pri zanositvi in potem človek na marsikaj pomisli in ekrat ko sem bila res na tleh sva se z možem pogovarjala o posvojitvi (ampak samo tako hipotetično), pa sem jaz rekla da bi se za posvojitev lahko odločila, moj mož pa da nikakor ne, da ne bi šel v posvojitev samo zato, da bi imel otroka in da zanj obstajata samo 2 opciji, bodisi da bo imel svojega otroka ali pa ne bo imel otrok … je rekel, da ni pripravljen na ta korak in da enostavno tega ne bi mogel narediti iz čustvenih razlogov.
tebi pa želim čim prej zdravega otročka!
lp,