Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bundice

Bundice

Zanima me kje ste kupile bunde za vaše malčke -1-letnike,drug teden gremo v vrtec in ne bi rada da mi gre v vrtec v ful preveliki bundici-imamo 2 pa sta za 2 leti.
Kje jih imajo po ne prevelikih cenah??Sem poleti kupila tamali v Benettonu za 8.000-znižana je bila z 22.000-halooo,pol smo pa videli še za tamalega sala je 3 jurje ful huda pa mi je zdej tok žal da je nimo vzeli,samo kaj ko je bila za 12 mes,jaz rabim malce večjo-kakšen predlog???

Če si iz Lj., poglej v:
– Mothercare (Emporium). Tam jaz dostikrat ubodem fajn oblačilca za solidno ceno
– Outlet na Rudniku ali pa jutri (14.10.04) Outlet v BTC-ju, kjer bodo cene “priznanih” znamk po ultra ugodnih cenah, tudi za otroke…
– H&M (19.10.04) v City Parku. Tam bo baje tudi vredu izbira za zmerno ceno…

Drugače pa jaz o trgovinah nimam blage veze… Upam, da boš nekje ugodno našla točno takšno, ki bo všeč tebi in jo bo tvoj otročiček rad nosil.

Ugodno nakupovanje!

Zakaj imaš 1x mali t in 1x veliki T? Nisem vedela ali si prava ali kdo kopira.

Jaz pa bi mu dala kar tisto za 2 leti. Svojemu sem pri dobrem letu kupila bundico za 2-3 leta in smo jo nosili 3 sezone. Najprej je izgledala kot prešit plašček do kolen, pri 3 letih pa je bila glih prava.

Poglej pri Arielu imajo akcijo.Vsaj v MB jo imajo.So bundice po 4.000

Ojla!

Tudi mi čakamo, da se odpre H&M! Upam, da ne bomo razočarani.
Imamo pa tudi mi za zdaj, ko je že pasje mraz zjutraj kar malo večjo, podarjeno bundico in se prav fino obnese.
Je pa res, da ne hodimo v vrtec!
Počakaj do 19.10. pa se vidimo v City park-u v H&M! ;))))
Pozdravčke!
Vallery!

enkrat mali t drugič veliki-moj skoz neki foratira rač.tko da se pol prijavim kokr mi klikne takrat-sem taprava-brez skrbi.
Zdej sem mu oblekla bundico in sem ga komi stlačla v voziček-še premikat se ni mogel in je čist pop…bil je kot robot-samo učke je premikal-res hudo…bomo že ….

Pozdravljena,

včeraj sem bila po dolgem času v Šparu in sem zavila tudi na otroški oddelek. Imajo bundice, zdele so se mi čisto solidne, za okoli 5000.
V H&M-u sem bila pred tedni in sem videla bundice tipa puhovka, seveda ne s pravim perjem :o( , tudi za okoli 5000 sit.
Včasih dobiš kaj solidnega, za solidno ceno tudi v Leclercu.

Uspešen nakup!

SUzana

hvala vsem

Jaz ti prodam bundico bež, podložena s termoflis materialom, idealna za normalno zimo, H&M kupljena lani, št. 80 za 2.500 SIT + poštnina.

Tudi v Adessi (BTC; hala D – klet) se včasih najde kaj uporabnega.

LP,

IrenaK

počakaj da se 19 odpre h&m v siti parku, ke bo ugidno in cort!

Jaz sem pred kakšnim tednom na “Bolhi” našla fenomenalno dobro bundico in zimske hlače – kombinezonček – za 8.000,00 SIT

Komplet je prekrasen, ohranjen kot nov.
Bundica se lahko nosi na 4 različne načine:
– kot zelo, zelo topla bunda
– kot malo manj topla bunda, če snameš podlogo
– podlogo lahko nosi kot jakna iz flisa s kapuco in žepki
– podlogo obrneš na bombažno stran in je luštkana roza jaknica za prve hladne dni.

Zato, poglejte še na – želim vam, da bi imele takšno srečo, kot sem jo imela jaz.

Nataša

Mateja, v H&M bodo bundice puhovke po 4.490. Drugače so pa tudi po 7.000 in 10.000 SIT.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

havala za info-bomo meli kar malo večjo od sestrice

Kje pa je outlet v BTC?

Mi bi šli tudi danes lahko mal pogledat….

poglej v trgovinah z rabljenimi oblačili – jaz sem tam dobila krasen zimski komplet Osh Kosh za 6000 sit. Res pa je, da je malo pozno za iskanje. V bistvu moraš predvideti potrebe vnaprej, ker lahko dobro stvar v takšni trgovini kupiš v času, ko je še ne rabiš. Ko rabiš, pa je že vse dobro pobrano.

New Report

Close