Bundice
Zanima me kje ste kupile bunde za vaše malčke -1-letnike,drug teden gremo v vrtec in ne bi rada da mi gre v vrtec v ful preveliki bundici-imamo 2 pa sta za 2 leti.
Kje jih imajo po ne prevelikih cenah??Sem poleti kupila tamali v Benettonu za 8.000-znižana je bila z 22.000-halooo,pol smo pa videli še za tamalega sala je 3 jurje ful huda pa mi je zdej tok žal da je nimo vzeli,samo kaj ko je bila za 12 mes,jaz rabim malce večjo-kakšen predlog???
Če si iz Lj., poglej v:
– Mothercare (Emporium). Tam jaz dostikrat ubodem fajn oblačilca za solidno ceno
– Outlet na Rudniku ali pa jutri (14.10.04) Outlet v BTC-ju, kjer bodo cene “priznanih” znamk po ultra ugodnih cenah, tudi za otroke…
– H&M (19.10.04) v City Parku. Tam bo baje tudi vredu izbira za zmerno ceno…
Drugače pa jaz o trgovinah nimam blage veze… Upam, da boš nekje ugodno našla točno takšno, ki bo všeč tebi in jo bo tvoj otročiček rad nosil.
Ugodno nakupovanje!
Pozdravljena,
včeraj sem bila po dolgem času v Šparu in sem zavila tudi na otroški oddelek. Imajo bundice, zdele so se mi čisto solidne, za okoli 5000.
V H&M-u sem bila pred tedni in sem videla bundice tipa puhovka, seveda ne s pravim perjem :o( , tudi za okoli 5000 sit.
Včasih dobiš kaj solidnega, za solidno ceno tudi v Leclercu.
Uspešen nakup!
SUzana
Jaz sem pred kakšnim tednom na “Bolhi” našla fenomenalno dobro bundico in zimske hlače – kombinezonček – za 8.000,00 SIT
Komplet je prekrasen, ohranjen kot nov.
Bundica se lahko nosi na 4 različne načine:
– kot zelo, zelo topla bunda
– kot malo manj topla bunda, če snameš podlogo
– podlogo lahko nosi kot jakna iz flisa s kapuco in žepki
– podlogo obrneš na bombažno stran in je luštkana roza jaknica za prve hladne dni.
Zato, poglejte še na – želim vam, da bi imele takšno srečo, kot sem jo imela jaz.
Nataša
Mateja, v H&M bodo bundice puhovke po 4.490. Drugače so pa tudi po 7.000 in 10.000 SIT.
LP