Izjava g. Pavlihe! ABSURD!!!
Ni mi jasno ali se človek norčuje iz nas navadnih zemljanov, ali je mentalno bolan!!!
Ste slišale njegovo izjavo?! Zdaj, ko ne bo več poslanec, bo revež zaslužil samo še 2800 EUR in ker že zdaj nima velika denarja, se mu vsak evro pozna!
IZ KOGA SE ČLOVEK NORČUJE???!!!
V naši hiši nas je 6, od tega 2 zaposena in 2 upokojena- naš skupni neto dohodek je 2660 EUR neto, pa nam nič ne manjka!
Takega idi… bi pustila 5 let na minimalcu, delal pa bi v kakšnem kamnolomu ali rudniku!
Vem, da je trapasto, da se s tem ubadam, ampak me je razkurilo do nezavesti!!!
jaz bi ga poslala nekam v proizvodnjo za eno leto, potem bi ga pa na cesto vrgla, naj se znajde iz nič, če se zna. njega in še vse take, žal ni edini.
nisem fovš tistim, ki zaslužijo veliko, če to zaslužijo pošteno. se mi pa ne zdi prav, da imajo politiki take privilegije zato, da jih večina meša meglo.
Pri nas imamo pa trije, dva odrasla in en otrok 600€ na mesec in se imamo prav fino in ne gledamo na vsak €, kot GOSPOD PAVLIHA, ki ima mimogrede zelo zgovoren priimek, saj za razliko od njega € skoraj ne vidimo in nam je tako onemogočeno gledati nanj.
))))))))))))))))))))))))))))))))) hahaha, gospod PAVLIHA !!!
ejga. napisal:
> kaj kvasite bedarije – točno veste koga in kako smo izvolili,
> kakšna so pravila – če vam ni kaj prav naredite referendum,
> kandidirajte tudi vi.
>
> če bi dobili za vsak post tukaj gor po en euro, bi imeli tudi
> vi take plače, pa se zamislite iz tega….
Kdo kvasi bedarije? Jaz nisem nikogar volila in moram poslušati njihove bedarije.
BEDARIJA
merenge napisal:
> ‘poslanecbedanec’, oprosti, ampak če pa nisi nikogar volila,
> potem si pa jasno pokazala, da ti je čisto vseeno, kdo odloča v
> tej deželi. In si potem zadnja, ki se lahko pritožuje nad
> izvoljenimi.
Saj tudi takrat, ko sem volila ni bilo nikoli drugače, sem že dolgo na svetu in po suhem nisem še dobila ničesar, država mi ni dala nikoli nič, vse sem ustvarila in prigarala sama in na to sem ponosna.
študiraj, študiraj v tujini, napiši kak doktorat, bodi dneve in dneve ločena od družine, bodi poslanka, ker je to kao pičkin dim, izpostavljaj se s svojim mnenjem (tudi takim kot si ti, ki bi kar vsakega dala v odstrel) in potem bo tvoja družina prav zagotovo bolje živela.
meni je pavliha faca, ki je marsikaj in upravičeno rekel in naredil za slovenijo, marsikdo pa samo strelja mimo, ali pa je samo “tam”, se drži svojega stolčka in je modro tiho, torej totalno nekoristen, pa služi še kaj več kot pavliha.
Uf, kako ste nataknjeni! Govorim o tem, da si ljudje z določeno funkcijo in določenih stvari enostavno NE BI SMELI DOVOLITI!
Sem vesela za vse, ki služite nad slovenskim povprečjem in nisem nevoščjliva. Se mi pa zdi, da je ta izjava NEHUMANA do ljudi, ki nimajo niti za kruh.
Zakaj nihče ne pomisli, da nekaterim ni bilo dano študirati. Morda zaradi zdravja, finančne stiske doma ali pa enostavno zato, ker tega niso sposobni. In zdaj je treba hoditi po njih?! Lepo, res lepo!
Samo ne pozabite, da bi brez “neizobraženih” ljudi, zgnili v lastnem dreku, ker bi bilo vsem spod časti čistiti WC in prazniti smetnjake.
Paziti na vsak EVRO, pri taki plači, je pa resnično absurdna izjava za tako izobraženega človeka, na takem položaju.