Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek telefon

telefon

Pozdravljeni,

v naši novi stanovanjski hiši bi želeli imeti telefonski priključek in internet. Drugač sem se že obrnila na Telekom, sedaj pa sem nekje zasledila T-2. A mi zna kdo “po domače” razložit, v čem je razlika med njima.

Najlepša hvala!

lp

Vse je ceneje!!

Preden se kdo vrže v dolgo in široko debato, pokliči na T 2, da boš videla, če ima vaša hiša sploh možnost priklopa na njihovo centralno, in če jo ima, ali lahko vzamete vse od a do ž ali morda samo internet in tako dalje. Skratka, največ ti bodo znali povedati prav na omenjeni firmi.

V glavnem se moraš obrniti na T2, da ti povejo če je možno da ga imaš. Je pa vsekakor ceneje. Nas pride TV, 1 številka stacionarna, internet cca. 20 evrov manj na mesec.

tako bo najbolje

Priklopi se na T-2, če drugega ne je ful cenejši.
Priporočamo.

če imaš kabelsko povprašaj tudi pri njih, kolikor vem, nekateri že imajo telefonijo

Mene pa zanima, če vzameš njihov telefon in obdržiš števiko 01 xxxxxxx, a morajo potem drugi zavrtet najprej 059 ali katera že je za T2 in nato xxxxxxx, ali te dobijo na telefon tudi če odtipkaji 01 xxxxxxxx?

buca napisal:

> Mene pa zanima, če vzameš njihov telefon in obdržiš števiko 01
> xxxxxxx, a morajo potem drugi zavrtet najprej 059 ali katera že
> je za T2 in nato xxxxxxx, ali te dobijo na telefon tudi če
> odtipkaji 01 xxxxxxxx?

Če imaš T-2 moraš ko kličeš vedno najprej odtipkati pozivno št., npr.:
01×××××××, ali 05×××××××……., če pa si naročnik Telekoma in kličeš nekoga ki ima T-2 priključek, kličeš normalno, kot do sedaj, npr.: iz LJubljane v Ljubljano brez o1 spredaj, če kličeš v Koper pa normalno daš spredaj 05.

Ne, mene zanima kako bode drugi mene klicali? Če razumem bo normalno kot sedaj 01 xxxxxxx, a ne?

…če pa si naročnik Telekoma in kličeš nekoga ki ima T-2 priključek, kličeš normalno, kot do sedaj, npr.: iz LJubljane v Ljubljano brez o1 spredaj, če kličeš v Koper pa normalno daš spredaj 05.

************************** LP, Kniči Poskrbi da dobiš, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad, kar boš dobil.

buca napisal:

> Ne, mene zanima kako bode drugi mene klicali? Če razumem bo
> normalno kot sedaj 01 xxxxxxx, a ne?

Normalno, kot do sedaj, če so pa T-2-jevi naročniki morajo pa itak spredaj odtipkati klicno št. določenega območja.

New Report

Close