Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek T 2 OGABNA REKLAMA, RESNIČNO ZA BRUHANJE

T 2 OGABNA REKLAMA, RESNIČNO ZA BRUHANJE

Kaj pravite za tisto novo reklamo za T2
Kdo kaj takega sploh odobri?!
Med tistimi poljubi mladih parov, in gejskih parov, se pojavi zaljubljena babica ki poljublja mladeniča.
Ogabno, nesprejemljivo, sprevrženo do amena!

Zelo lepa reklama, se prav vidi, da je katoliška cerkev ustanovila to podjetje in se še danes preko njega širi ljubezen. Naš gospod župnik je nekaj let mlajši od mene, pa mu obe z mamo večkrat poljubiva roko.

Hihihihihi :))))))))))))))

Tisto ni babica, ampak kakih 40 let stara ženska, ki je pobarvana na belo. Milfa pač, a še v rodni dobi. Mama bi mu pa lahko bila, to pa ja.

Res je neokusno vse skupaj.
Samo še pedifilija manjka. Upam, da nas ne bodo kmalu začeli še s tem posiljevati. Da je tudi to ok in normalno.
Bruh.

Opazila, ni mi všeč niti najmanj, namena pa tudi ni dosegla, ker sem šele tu prebrala za kaj sploh je. Upam, da jih kmalu prelepijo.

Najbolj enostavno je sprovocirati uporabne id.ote, potem se o reklami govori in dobi dodatno izpostavljenost. Najprej Magnifico, zdaj tale. Oglaševalci točno vedo, koga morajo sprovocirat, da bo zagnal galamo in jo ojačal.

Vsak si zaslzi ljubezen steje pa notranjost cloveka ne videz!

A ta reklama komu neposredno škoduje?
Živi in pusti živeti, pa bo vse ok.

če se poljubljata dva moška. Zato pa se pedri vsem normalnim ljudem gnusijo.

Iz biološkega vidika pa je itak jasno, da je to abnormalno in sprevrženo. Oni se sicer neki izgovarjajo na genetiko, a gena za homoseksulnost nikoli ni še nihče našel. To je zgolj njihov izgovor – joj, ne moremo si pomagati, enostavno smo takšni, da si s penisi medsebojno raztegujemo črevesa.

Normalno bo to šele takrat, ko se bodo otroci rojevali iz riti.

Na mesec dam T-2 okoli 80 EUR. Popustov mi ne ponujajo, ker se že leta pri njih. Sedaj pa za moj denar take gravž reklame snemajo.

Na mesec dam T-2 okoli 80 EUR. Popustov mi ne ponujajo, ker se že leta pri njih. Sedaj pa za moj denar take gravž reklame snemajo.
[/quote]
No, jaz jim pa dam pa vsak mesec cca 50 eur za četvorčka. Reklama me prav nič ne moti. Zaradi nje nimam nič boljšega ali slabšega interneta, oba telefona delata ok, tv pa tudi.
Še vedno ne vem, kakšno škodo povzroča ta reklama?

… kar se škode tiče … jo pač dela. To gledajo otroci, to gleda mladina. Saj res manjka samo še malo, pa bodo vsi prepričani, da so to povsem običajne reči. Čez deset let bodo prepričevali heteroseksualne pare z otroci oz. družine, da so čudni.

Že iz odgovorov se vidi, kaj vse reklama in pranje možganov dosega.

Res, le kaj je čudnega in ogabnega pri tej reklami?

Ogabna je

Še vedno ne vem, kakšno škodo povzroča ta reklama?

Reklama povzroča družbeno škodo, ker je propaganda homoseksualnosti. To bi po mojem sploh moralo biti prepovedano!

V javnosti bi se morale spodbujati pozitivne vrednoste, čut za spodobnost, normalnost, poštenost, ne pa da se spodbuja izrojenost in perverznosti.

Podpis!

Pa ne vem, če je to glih izrojenost in perverznost?
V živalskem svetu je kar nekaj istospolnosti, ampak nobena žival zaradi tega ni izločena.
Kdo se je torej odločil, da bo enako lastnost pri človeku prekvalificiral v izrojenost in perverzijo? Izvor kaže, da ravno tisti, ki so to lastnost imeli. A ni to čudno?

Bedno je, da pedri svoje početje opravičujete z določenimi odkloni v živalskem svetu. Ko se tam kakšna žival! kdaj obnaša ravnotako grdo kot se vi sami.

Sicer pa se tudi tam mladički rodijo samo po parjenju samčka in samičke. Kot je že nekdo danes tu posrečeno napisal: homoseksualnost bo normalna šele takrat, ko se bodo otroci rojevali iz riti.

Še dobro, da ne gledam reklam.

Nikoli mi ni bilo jasno, kako lahko neka negativna reklama sprovocira pozitivne nakupe. Še vedno v to ne verjamem. Ljudje, ki jim reklama ni všeč, teh izdelkov ne bodo kupovali.

Saj bomo pa videli, za koliko bo narasel prehod ljudi od drugih ponudnikov k T2. Po moje za 0 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Ja, absolutno!:)) Bolj ko propagiraš geje, več gejev boš nanovačil.

Hahaha, kot da je to nekaj, o čemer se lahko po ogledu dobre reklame odločiš.

Predvidevam, da si ti hetero. A te je torej reklama spodbudila, da bi zamenjal/a spolno usmeritev? Bi lahko na podlagi reklame nekdo, ki uživa v spolnosti z ženskami kar spremenil svoj odnos in se začel zanimati za tipe? “Hej, pa saj ta dva tipa se poljubljata! OMG, kaj pa če tudi jaz začnem sekstati s tipi? Ta reklama je tako kul, da bom točno to naredil.”

A si retard al kaj?

Je pa možno, da spodbudi geje, da se razkrijejo kot geji, kar so do sedaj prikrivali. In zakaj tega ne bi naredili, če so itak geji? Kakšen pameten odgovor?

Nikoli mi ni bilo jasno, kako lahko neka negativna reklama sprovocira pozitivne nakupe. Še vedno v to ne verjamem. Ljudje, ki jim reklama ni všeč, teh izdelkov ne bodo kupovali.

Saj bomo pa videli, za koliko bo narasel prehod ljudi od drugih ponudnikov k T2. Po moje za 0 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
[/quote]

Tudi jaz ne razumem, da ljudje kupijo nekaj, kar se reklamira z zoprno reklamo. Pa saj dobiš odpor.
Sem za toleranco do homoseksualnosti, nikakor pa ne za propagiranje. Ampak trend gre žal očitno v smeri, da bo povprečen najstnik zatravmiral in se spraševal, če ni morda kaj narobe z njim, ker ga bolj privlačijo sošolkine prsi kot sošolčeva rit.

A to name leti – o pedrih in odklonih?
Sem kar lepo žmohtna dama 🙂
Poglej, še Majda ni tako sovražno nastrojena, zakaj si torej ti?
Majda že ve, zakaj je strpna. Je dovolj razgledana, da ve, od kod in zakaj se je začel pogrom. Še ti pomisli, kdaj se je začelo in kdo je bil pobudnik sovraštva.
Koliko istospolnih pa je tebi osebno škodovalo in kako?

Da si nevzgojena in primitivna je lepo razbrati iz tvojega prispevka.

Lastnik KRČ je Jajčev podrepnik. Najprej je oškodoval davkoplačevalce preko direktorja Telekoma Skobeta tako, da je dobil milijonsko odškodnino, potem nategnil upnike, kateri nikoli ne bodo plačani. Prisilna poravnava, ki nikoli ne bo poravnana.
Reklame so samo odraz poslovanja, pri nas je vse možno, tudi gospodarski kriminal vsem na očeh.

New Report

Close