Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IQ = res 100?

IQ = res 100?

Joj, joj, upam, da so imeli le tremo.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

če bi cel dan hodili po sloveniji in spraševali ljudi sem prepričana, da bi nabrali materiala bedakov za kakšnih petnajst minut…. ali pa par ur

Ja, na žalost je tudi to res.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

nabrali bi nekaj butastih odgovorov, to že.. ampak TAKO butastih odgovorov?? :)))

Povprečen človek ima lahko res IQ 110, ampak to nima veze z razgledanostjo. To, kar so spraševali, je samo splošna razgledanost. Res je, da so to osnovne stvari, ampak v Ameriki je tako, da vsak obvlada svoj foh, ostale stvari jih niti ne zanimajo in jih ne potrebujejo.

Priznam, naslov je malo čorav, a tudi originalen je (Americans are NOT stupid). Nisem hotela izpostaviti, da so zaradi tega res neumni.

Pa montaža svoje naredi, ker so najbrž tudi iskali nepravilne. Je pa tudi dejstvo, da je danes veliko govora o tem. Ma, za darilo sem dobila knjigo N. Chomsky: Profit before people in sem najbrž malo pod vplivom. Pol pa sem še to na mail dobla.

Ne bit tako resni, pač, malo za hec.

Meni se je enkrat zdelo tako smešno, ko sem vprašala babico, ki ima 75 let, ali pozna Rolling Stonse, pa je vprašala, ali je to kakšen prašek za perilo 🙂

New Report

Close