Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam v Avstrijo-voziček marela

Kam v Avstrijo-voziček marela

Zanima me,v katerih trgovinah v Beljaku ali Celovcu se najbolj splača kupiti voziček marelo. Rada bi tako,ki se da premikat hrbtišče- malo boljšo.

Pošiljam vam sonček iz našega konca!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Mi gremo v petek v Celovec..v toysa…kupit vozicek marelo :)…imajo kar veliko izbire, tko da upam, da dobim, tistega,ki si zelim :)…bom pa porocala :)))

Čakam na poročilo,hvala.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Oi,

namesto petka v Avstrijo odrinemo cez kako uro, pa ti pol porocam kaksna je izbira…

papa,teja

No vceri smo koncno odrinili proti Celovcu…z malo trmo je malce tezje dolocit datum ampak se ponavadi spontano odlocamo :)))

Tkole…bila v toysu…vozickov kolikor hoces…luskani so hauckovi, serija disney..stanejo pa cca.85-99eur…potem so bli se od bruina, cena okol 60eur…zanimiv je tudi chicco caddy, stane pa okol 60eur…moj favorit je dokoncno maxi cosi taxi…v baby centru je 50k sit, v infantinu pa 30k sit :)))))

Drugace pa smo na veliko nabavljali plenice in robcke za brisanje ritke, ki so v akciji in se res splaca :)))

Hvala lepa za poročilo.
Mogoče bomo v bližnji prihodnosti odrinili v Celovec.

Lp,Kristi*

New Report

Close