Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bele noge

bele noge

Ne maram se sončiti, zato imam zelo bele noge, kar pa poleti v krilu ali kratkih hlačah ni prav lepo. Ali pozna kakatera kako finto, da se s čim namažeš (samo za kdaj – ne vsak dan)?

Najbolj zdravo je, če se sprijazniš z belimi nogami. Tudi jaz se ne sončim in sem celo poletje bela. Koliko ljudi se mi smeje, še posebno ker sem Primorka (kao da bi morala biti zagorela). Se bom jaz smejala njim, ko bodo vsi nagubani pri 40-ih. Da o kakšnem raku ne govorim…

Tudi kreme za porjavitev niso zdrave. Jaz jih ne bi uporabljala…

Ali si mislila kakšno skrito finto, kako bi zamaskirala bele noge?

krema za samoporjavitev je za noge odlična rešitev. moraš si pa pred tem narediti piling in pazit, da lepo enakomerno namažeš, pa na kolenih pazi, tam krema bolj prime, če imaš bolj hrapavo kožo. drži pa itaq samo ene par dni ( 4) oz. če se zdrgneš z brisačo, ko se tuširaš gre dol. jaz poleti, če oblečem kakšno krajše krilo uporabim to finto, tudi ko sem zagorela ( na noge se mi sonce najslabše prime), ker je učinel fuuul dober.

Ker se panično bojim vode, bi rada šla h kakšnemu hionotizerju, da vidim zakaj se bojim vode. Ali je to možno? Ali katera ve za kakšnega?
lp

Se opravičujem, ker sem za…..bala.

Hvala za odgovore, ja, Roberta, mislila sem na kako finto, kako bi si zamaskirala noge s kako kremo, po možnosti ne porjavitveno. Ali obstaja še kaj drugega?

New Report

Close