Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mucek

Mucek

Pozdravljeni,
mi smo se odločili, da bi imeli doma mucka.Lepega, mehkega, takega, ki lepo prede,….no glede barve se še nismo zedinili in tudi pasma nas dela neenotne.
A kdo odda ali proda po pametni ceni mačjega mladiča- če so že, če ne pa še malo počakamo. Maček s papirji in pedigrejem na pride v poštev ker je 600 eur
absolutno preveč za nas, nam je pa všeč perzijski mucek pa britanke so čudovite. Če nam kdo lahko pomaga bomo hvaležni…..

Lp Tina

Mi imamo rezerviranega čisto navadnega mačkona. Komaj čakamo, da se nam pridruži.

kaj pa en domač mucek iz katerega od zavetišč za živali

Če je mucek brez papirjev, pač ne moreš govoriti o nobeni pasmi.
Kaj pa zavetišče za živali, v zavetiščih se znajde veliko mačkov, ki so podobni pasemskim.

tina, pocakajte se malo. na zalost se sedaj priblizuje sezona macjih mladickov, tako da z iskanjem novega clana vasega doma ne boste imeli tezav.

ce ne zelite kupiti pasemsek muce pa vam toplo predlagam posvojitev ene navadne domace mucke, ki izgleda tako, kot vam je vsec.

nikar pa ne kupujte “pasemskih” muck brez papirjev, ker vecinoma prihajajo iz nemogocih pogojev, od preprodajalcev ali pa se parijo starsi brez vzrejnih dovoljenj, ki vrzejnega dovoljenja morda niso dobili ravno zato, ker imajo kaksno izmed dednih bolezni itd.

pokukajte na tale forum, pod macke:

mojpes.net

ali

mojpes.com

ali pa

kar na macjega (seveda :)):

lp,

enigma

res, nikar v nakup “pasemske” muce brez rodovnika!

Ker muce brez rodovnika naj bi se oddajale, ne pa prodajale (kvečjemu za simbolično ceno, če želiš povrniti stroške, npr. če je bila muca cepljena)

New Report

Close