Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB mi ne potegne..

BB mi ne potegne..

…se mi zdi da se samo o tem menite. Ponavadi se navežen na vse bedarije (Bar, gospodinje, 7 heaven, mehiške…), tale BB pa sem gledala 2x 10 minut, pa me sploh ni potegnil………KAJ PA ČE SE RES ŽE HUDO STARAM ;))

Ampak čisto zares punce, kaj je tako zanimivega, morda pa nisem gledala pravih 20 minut?

sem pod 30 in tudi meni ne potegne
tako da najbrž teza o staranju ne bo držala

meni tudi ne potegne.fuj,totalno brezveze

Ja enako, tudi meni je totalno brezveze. Ne vem kaj gledajo tisti, ki imajo 24 urni dostop? Imajo sploh kaj za vidit?

Jst sem pa mislila, da boš napisala, da ne morš gledat, da ti kao kartice ne potegne……

Ker velikokrat berem, da jim nagaja kej….

Hja, jst sem se ga prav veselila, ker sem v prvi porodniški gledala na RTL-u BB in sem postala kar zasvojena z njim.

In sem komi čakala, ker sem zdej že doma (čakamo na maj…) da bom pa gledala domači BB.

In……

…..ga skoraj ne gledam.

Kar me zanima prečekiram tule gor, da vsaj mal vem za kaj se gre!

Sem pričakovala, da bo bolj zanimivo, ne pa da bom gledala eno komaj polnoletnico, ki se slači in pa eno, že kar en čas polnoletnico, ki vse osebe tretira, kot da so stari 5 let…..

lp

Meni je tudi brezveze in zguba cajta…

Tudi meni ni všeč. Imamo 24 urni dostop (geslo mi je dal bratranec, kajti sama ne bi kupovala kartice) in sploh ne gledam, ker se nič kaj ne dogaja. Tak da mislim, da so v temo brcnili s tem BB.

no, meni tud ni čisto nič zanimivega v BB,…….. a emšo je to….ojej:))))

Mene je bar pritegnil in sem ga redno spremljala, ampak tole je pa sam doooooooooolgčas, pol pa ne vem …………ja pa jih imsm32

Pa sem edina, ki me moti termin predvajanja. Mislim da glede na vsebino ni primerna ura, pa še ne znese mi, da bi si ga ogledala, Bar je bil ob bolj primerni uri, gledanost pa ravno tako velika.
A kdo kaj ve, če razmišljajo o prestavitvi termina ?

Zakaj se ti zdi, da bi ga morala gledati? Si kdaj pomislila, da obstaja še kakšna dobra knjiga, ki je nisi prebrala?
A te skrbi, ker ga vsi gledajo, ti pa ne razumeš? Brez veze. Hvala bogu, imaš že ugrajene filtre, ki te ščitijo pred neumnostmi. Kar potolaži se!

hm… jst pa sem, roko na srce, čist not padla…

poznam namreč eno osebo, ki je notri pa mi je zato tok zanimiv… nikoli prej nisem gledala tega ali kaklšnih nadaljevank….. sedaj sem pa čist not..

sem isto tko dobila dostop od kolega… pa a, da meni prav nič ne nagaja… nikoli…

se mi zdi pa tok bedno k se govori v enih mladih upih… k majo tri mesce cajta delat nič… pa kaki avanturisti… avanturistu na pamet ne bi prišlo, da se za tri mesce zapre v eno bajto… uh 4 stene – kako razburljivo:)
samo lažejo… da malo napihnejo svoje življenje, hkrati pa so praktično nesposobni… ne znajho kuhat (večina), niti skrbet zase, preprosta opravila pa jim delajo velike preglavice (večini)….enemu normalno delovnemu človeku bi se zmešalo…

mimogrede… koga preferirate vi in kdo se vam zdi preprosto bedast?

Povej koga poznaš, sem radovedna.

Trenutno mi je najbolj všeč Andrej, najmanj pa poleg Jessy, Tina in Nina – dve leni ženščini. To niso ocene za izgled ampak ocenjujem vedenjske motnje.

Tud men čist nič ne potegne, se sploh ne spomnim da je….bar mi je bil dosti bolj zanimiv, tuki pa neki dolgčas preganjajo in to je to.

V naslovu posta piše BB, pol se pa javi kup BREZVEZNIH BABNIC,
ki ne marajo BB,
ga ne gledajo,
jim ne potegne

ja, pa kaj še…………odprejo in preslikajo pa ČIST VSE na TEMO BB!!!!!!!!!!!!

ne, daj res: jih ne zanima!

Buahahahahahaha

Nisi prebrala naslova -:)))))))

Piše : BB mi ne potegne..

Drugič beri pazljivo……. in do konca………

lp

New Report

Close