Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pamper srečelov – nateg

pamper srečelov – nateg

Živjo!
Zgolj v opozorilo…

Ma sem besna sama nase, ker nikoli ne pogledam računa.

Prejšnji teden sem kupila pamperske in robčke v Intersparu BTC, čeprav drugače uporabljamo druge plenice. Razlog – jasno, srečelov, vsaka srečka zadane.

Ko sem danes slučajno iskala račun, da pošljem srečko, sem ugotovila, da so mi računali JUMBO paket plenic, čeprav sem kupila dvojno pakiranje 4+(sem šla gledat na plenice). Pa ni na roke tipkala kode, ampak je blagajničarka prebrala kodo s čitalcem, kar pomeni, da imajo v sistemu vnešeno napačno ceno. Valjda, da ne sebi v škodo. Ko sem preračunala, sem ugotovila, da so me neteg**** za 4€, kar pomeni, da bi si tisto marelo, lahko tudi kupila.

A lahko kaj naredim? Najbrž ne, lahko sem samo BESNAAAA.

lp

a ni dvojno pakiranje z drugimi besedami JUMBO??

lp

ne ni isto, preverila.

Zveza potrošnikov. To je nateg. In še napačna cena na izdelku – tržna inšpekcija. Verjetno imaš vsaj en paket še doma?

Jaz mislim, da jih je v dvojnem pakiranju 50 v JUMBO pa 70 kosov. Govorim za 4+.
Cena za dvojno pak. v našem Sparu je 12.10€, za jumbo pa 16.27€

lp pini

Plenice še imamo, račun pa je z dne 26.3. Ker pa je mali z visoko vročino mi ne znese se jit kregat, ker nimam varstva.

Naj se javi še katera, ki kupuje 4+, da vidim, če so samo mene nateg*** ali je to splošna praksa. Medtem so lahko ceno tudi že popravli, kako naj jim potem dokažem, da imam prav.

še besna

aha hvala za razlago ,sem mislila da je to isto 🙂

lp

Smo kupovali v Šparu in smo kupili različne vrste Pampersk , cene iste kot je
napisala pini , jumbo paket 4+ je bil 16.27 , midi in mini paketa pa 12.10.

New Report

Close