Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko porabite za telefonijo

koliko porabite za telefonijo

Koliko porabi cela družina za telefonijo na mesec? Pri nas 4 člani: 3 mobi, 1 hišni telefon in internet 21.000 sit.

sama porabim 4.000 sit za mobi…internet pa si delimo – najin del pride 11€, partner prav tako porabi tam nekje za mobi. stacionarnega telefona nimava..

Od kar imamo SIol TRIO impulzov za fiksni telefon več ne plačujemo, ostane samo še mobitel, to pa za vsakega tudi ne znese več kot 5 evrov na mesec (razen, če je kaka pot v tujino ali pa kaj izrednega).

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

jana napisal:

> Koliko porabi cela družina za telefonijo na mesec? Pri nas 4
> člani: 3 mobi, 1 hišni telefon in internet 21.000 sit.

Pri nas – 3×gsm + 1× stacionarni telefon + internet = 40-50€/mesec.

2 gsm-ja, brez interneta cca.100€ 🙁

moj mobi od 50 evrov naprej, njegov od 100 evrov naprej

3 x mobi + 0 stacionarnih = cca 250€
se dobro da dva krijeta sluzbi :)))

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Midva odkar sva skenslala Mobitel in šla na Simobil, plačujeva vsak po cca. 15 evrov, poleg tega še Siol Trio nekaj manj kot 10 jurjev na mesec – v tem znesku je internet, TV ter 120 minut brezplačnih pogovorov preko stacionarca, ki jih niti ne pokuriva.

2 mobitela, en stacionarec, Siol ADSL (internet + TV) – mesečno cca 100 €. pri čemer daleč največji delež k znesku prispeva moj mobitel:) priznam, odvisna.

3 mobiteli, stacionarni:
mobi: jaz 10 eur, hči 20-50 eur, mož nič-ima službenega
stacionarni: 40 eur
internet: 40 eur

čez 10 eur na mesec, zelooo veliko

Zato pa so izumili Skype pa Freecall in podobne zadeve…

za mobitel okoli 10-15 eurov (večinoma 10), stacionarnega nimamo, za internet (VDSL- T2) pa 20 urov mesečno – res veliko časa visimo na netu, tako da je tistih 20 Eurov precej dobro izkoriščenih, si nikakor ne predstavljam interneta preko tel. impulzov

New Report

Close