Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eni so pa res neverjetni!

Eni so pa res neverjetni!

Upam si stavit, da bo zdravnico ob takihle vprašanjih kmalu minilo odgovarjati. Naslednje vprašanje bo verjetno, naj svetuje, ali naj k rdečim Cicibanovim čeveljcem obuje roza ali rumene nogavičke.

Jaz bi Tanč svetovala, naj take poste preprosto ignorira in mogoče jim bo enkrat potegnilo, naj Tanč sprašujejo za ZDRAVNIŠKE nasvete (pa še te po možnosti ne stotič iste), ne pa prehranjevalne, modne, prostočasne itd. Primož, naredi kaj, Tanč bo ušla!!

Vprašanje je čisto na mestu.

Ne moreš verjet, takle mamo!

Ne, ni vprašanje na mestu. Mogoče bi bilo čez teden dni, če so jih kupili včeraj pa ni.
V glavnem je tako vprašanje mogoče popestritev med vsemi kašicami, jedilniki, težami…
Zadnjič je bilo eno super, ko je ena spraševala o pranju igrač.
Mislim, da bo morala Tanč narediti red sama.

Meni se ne zdi neumno vprašanje.

Vprašanje je bilo vsekakor postavljeno prezgodaj. Če je deklica prvič v življenju obula čeveljčke, prej pa je hodila v nogavičkah, je zelo verjetno, da se privaja.

Idiotsko vprašanje-sem se ravno prej križala.
Ene mamice morajo diplomirat še iz prvih čeveljčkov…

Meni se vprašanje zdi ok, samo bi mamica to lahko vprašala na Starševskem čveku, imajo mamice verjetno podobne izkušnje, ne pa, zdravnico, ki je res prezasedena.
Se mi zdi, da je res nujno potrebno, da se članki, ki jih pisala Zvoncica, prilepijo na vrhu strani Pediatrija, bi bilo veliko vprašenj že tam odgovorjenih. Ne vem, zakaj tega Primož ne naredi?

Ela Primoža sem že tolikokrat prosila, pa ne samo jaz, da sem obupala, žalostno, toda Tanč pa še vedno odgovarja in odgovarja in odgovarja………..

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

Se strinajm z Elo. Veliko vprašanj je sicer povsem upravičenih in razumljivih vendar ne na forumu pediatrija ampak so za starševski čvek oziroma starši in otroci.
Vprašanja Tanč bi pa morala biti rezervirana za resna zdravstvena vprašanja.

Eno čist neumestno vprašanje: kako se v resnici imenuje ta zdravnica? Saj ni menda res Tanč al kako?

Je bila mamica pač nerodna (vprašanje bi lahko postavila lahko tudi tu ali pa na SiO).

Kako pa mislite, da gleda na vprašanje Tanč?
Morda pa se njej ne zdi tako zelo neumno vprašanje, sicer pa se da to tudi prijazno napisati naj podobna vprašanja zastavijo drugje.

Niso vse mame pač enake in vsevede.

Sama imam izkušnjo, da ko sem postavila vprašanje o negovoru več kot 2 leti starega malčka, mi je veliko mamic napisalo naj počakam, češ bo že začel govoriti. Pa sem vseeno svojo skrb izrazila v RA in me zdravnica ni prav nič čudno gledala, ampak sva takoj dobila napotnico za ORL in logopeda, da se preveri in prepriča da ni posredi kakšna motnja. Ni mi škoda časa, ki ga porabim za preglede svojega otroka. Bolje tako kot da bi zamudila in spregledala kaj važnega.

Za vedno pa mi bo v spominu ostal rek mojega inštruktorja: NI NEUMNIH VPRAŠANJ, LAHKO SO NEUMNI LE ODGOVORI.

Za nas uporabnike foruma je Tanč. Tako želi sama. Lastnik sistema (no tudi še kdo tu) pa seveda ve kdo je.

Zvoncica ti veš?

Kaj bi morala vedeti?

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

Ja kdo je Tanč?

O ja, seveda vem, en zelo prijazen, srčen in potrpežljiv človek, ki svojo dobrto in znanje razdaja vse naokoli in to čisto in popolnoma zastonj:))))

Vprašanje je čisto pametno in na mestu.
G. Tanč je pa vzor prijazne zdravnice.
Sicer pa, nekaterim tule ni všeč, če si prijazen. Bolj poznajo nesramnost in take tudi so. Samo ljubo kritiziranje slehernega človeka in vsake stvari.

Gre za to, da se bojimo, da ji bo dovolj in bo nehala z odgovarjanjem. Nikogar ne moti njena prijaznost, ravno obratno, cenimo to. Sicer pa je debata o tem na forumu pediatija.
Je ženska s službo, mati, žena, v prostem času pa zelo prijazna pediatrinja. Nekateri tega ne razumejo in ne uporabljajo ISKALNIKA.

zakaj zavraga,se pa ve razburjate za vprašanja,ki jih postavljajo drugi?očitno ni tanč nič narobe,če ji odgovori.kako ste netolerantne.sem mislila,da sem jaz najbolj po babje zatežena,ma zdaj vidim,da glih ni tako,da obstajajo ljudje,ki jih res vse moti.zadevate se v stvar,ki žensko pač muči,saj ji 11m otrok ne zna povedat ,če ga čeveljci tiščijo,pa zarad tega ne bo konec sveta,če je to vprašala.kaj nimate druzga dela,kot ,da se jezite na punco,ki jo skrbijo boleče nogice svojega otroka?pač ene,se bojio za to,druge za drugo,vsak ma svoj prag,kaj je pomembno.

Draga ena baba
Punce ne obtožujejo mamice, čeprav je mogoče tako izpadlo, ampak bi samo rade povedate, da vprašanje ni namenjeno strokovni temi in ni potrebno obremenjevati zdravnice, ki je že tako preobremenjena, ker lahko pobegne in potem tudi za strokovne teme ne bo odgovorov:((((

Ker, poglejte, če foruma pediatrija ne bi bilo, bi mamica vprašanje napisala tukaj in mogoče bi celo sama našla članek ortopedov na googlu recimo, ki ji ga je nalepila Tanč. Resnično pa dvomim, da bi kdorkoli zaradi tega problema šel k pediatru.
Zato še enkrat razmislite, mamice in na peidatriji sprašujte raje o strokovnih temah, o GH, oblekicah in igračkah pa raje pišimo in sprašujmo tu, sicer pa Tanč bere tudi SČ in če se ji bo zdelo potrebno se bo že oglasila in pokomentirala.

In to napišeš ravno ti………

Jaz…..in?

Očitno je preobremenjena, to je že nekajkrat povedala. Je pač takšen tip, da ne zna drugače. Že stotič: enkrat ji bo dovolj.

To pa nisem storil zato, ker sem se odločil, da bom MOn zaprl.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close